Μαρία Μπακοδήμου: Καλεσμένος δεν πήγε ποτέ στο στούντιο – «Είναι ακόμα στο κρεβάτι του»

Ένα απρόοπτο συνέβη σήμερα στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, “Γειά σου”, καθώς καλεσμένος δεν πήγε στο στούντιο, αφού τον πήρε ο ύπνος.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από το “Survivor All Star”, ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί σήμερα στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, για να συζητήσουν για το ριάλιτι επιβίωσης. Όμως όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μπέρδεψε κατά λάθος την ώρα στο ξυπνητήρι του, με αποτέλεσμα ο πρώην παίκτης να κοιμηθεί παραπάνω και να μην καταφέρει να βρεθεί στην εκπομπή.

Η Μαρία Μπακοδήμου, ανέφερε την απουσία του καλεσμένου της, στην αρχή της εκπομπής, λέγοντας: «Τι κάνετε; Καλώς ήρθατε! Ήταν μία εβδομάδα δύσκολή, εμείς ήμαστε εδώ να κάνουμε παρέα, ένα σαββατοκύριακο που καλοκαιρινό δεν το λες. Οπότε πιες τον καφέ σου, δες «Γειά σου» έχουμε τόσα πολλά να δεις… Εκτός από τον Γιώργο Ασημακόπουλο».

Ενώ προσέθεσε πως: «Είχαμε καλεσμένο τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο Ασημακόπουλος είναι ακόμα στο κρεβάτι του, μπορεί να μην έχει βάλει και καφέ να μας δει, κοιμάται! Ξενύχταγε είδα stories του Τριαντάφυλλου από χθες. Να περνάνε ωραία, να γλεντάνε, αλλά άμα έχεις ένα ραντεβού… Δεν είμαστε και στον Αυτιά, να πεις ότι θα σε ξυπνήσουμε από τις έξι. Δώδεκα η ώρα είναι η εκπομπή! Χαλάλι σου εντάξει, ότι νομίζεις».

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος εμφανίστηκε τελικά στην εκπομπή, μέσω skype για λίγα λεπτά και ζήτησε συγγνώμη, αναφέροντας πως: «Παιδιά χίλια συγγνώμη! Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και τι έπαθα; Κοιμήθηκα στις έξι και μισή. Το κινητό μου, το έχω στην δωδεκάωρη μορφή και το έβαλα στις εννέα και μισή το βράδυ να χτυπήσει και όχι το πρωί που ήθελα. Παιδιά ντρέπομαι πάρα πολύ! Δεν το έχω ξαναπάθει αυτό. Και έχω και πάρα πολλά να σας πως, όχι τίποτα άλλο. Ήθελα να μιλήσω».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ