Ο Russell Brand καλεί τους Βρετανούς να ακολουθήσουν την “ελληνική επανάσταση” – ΒΙΝΤΕΟ

Ο γνωστός κωμικός Russell Brand με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο youtube καλεί το λαό της Βρετανίας να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ελλάδας, την «ελληνική επανάσταση» όπως λέει χαρακτηριστικά, μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο βίντεο, υπό τον τίτλο «Ελληνική Επανάσταση ενάντια στη διαφθορά. Εμείς θα ακολουθήσουμε;» ο Russell Brand, μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «μία νέα μορφή πολιτικής κίνησης» και παρουσιάζει τα ρεπορτάζ των Διεθνών Μέσων Ενημέρωσης το βράδυ της Κυριακής καθώς και τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάζει ρεπορτάζ που γράφουν για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρει ότι μέσω του βίντεο θέλει να πιέσει τις πολιτικές δυνάμεις «να μας αντιπροσωπεύουν σωστά».

«Αν είχαμε στη Βρετανία ένα κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ θα το ψήφιζα και θα σας παρότρυνα να το ψηφίσετε και εσείς. Η νίκη της Ελλάδας μπορεί να είναι μία νίκη για όλους μας, αν έχουμε την σωστή αντιπροσώπευση και να πάρουμε τη δύναμη στα χέρια μας», λέει ο γνωστός κωμικός.

«Οι ψηφοφόροι στην Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν για ένα κόμμα που αντιπροσωπεύει τους ανθρώπους», τονίζει μεταξύ άλλων.

 

Δείτε το  βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Το σκίτσο των New York Times με τους τσολιάδες – ΦΩΤΟ 

Economist: Ήττα για τις Βρυξέλλες η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ 

Σουλτς: Εμπιστεύομαι τον Τσίπρα

Μέρκελ στον Τσίπρα: Βρίσκεστε ενώπιον μιας μεγάλης ευθύνης 

Bloomberg: Οι «τρελοαριστεροί» του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μια καλή ιδέα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ