Ο πατέρας του μακελάρη στο Ορλάντο προκαλεί με ανάρτηση στο Facebook

Ο Σεντίκ Ματίν, ο πατέρας του φονιά του Ορλάντο, Όμαρ Ματίν, εκτιμά ότι εναπόκειται «στον Θεό να κρίνει τους ομοφυλόφιλους».

Συγκεκριμένα, σε ένα βίντεο που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στον Θεό εναπόκειται να κρίνει τους ομοφυλόφιλους για τις πράξεις τους, όχι στους υπηρέτες του. Είμαι θλιμμένος από την είδηση αυτή».

«Ας οδηγεί ο Θεός τη νεολαία κι ας της επιτρέπει να ακολουθεί το αληθινό Ισλάμ», συνεχίζει ο Σεντίκ Ματίν μιλώντας στα νταρί, μπροστά από μια αφγανική σημαία.

«Είμαι τόσο θλιμμένος απ’ αυτό το επεισόδιο και το είπα και στους Αμερικανούς», αναφέρει σ’ αυτό το τρίλεπτο μήνυμά του, το οποίο απευθύνει «στον καλό λαό του Αφγανιστάν και σε όλους τους συμπατριώτες» και με το οποίο γνωστοποιεί τον θάνατο του γιου του.

«Ανακοινώνω εδώ τον θάνατο του γιου μου και αυτό είναι ένα θλιβερό νέο. Αναρωτιέμαι γιατί το έκανε αυτόν τον ιερό μήνα του Ραμαζανιού», προσθέτει.

«Ο γιος μου, ο Όμαρ Ματίν, ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Σεβόταν την οικογένεια», συνεχίζει ο πατέρας του. «Δεν ήξερα ότι είχε αυτό το μίσος στην καρδιά».

Στη συνέχεια εξηγεί ότι ο γιος του εργαζόταν για μια εταιρεία ασφαλείας η οποία του είχε δώσει ένα όπλο. «Δεν καταλαβαίνω. Πήγε σ’ αυτό το κλαμπ για ομοφυλόφιλους και σκότωσε 50 απ’ αυτούς».

 

 

Πηγή: AΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από το μακελειό στο Ορλάντο

Με ηχητικό μήνυμα το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο Ορλάντο

Υποστηρικτής των Ταλιμπάν ο πατέρας του μακελάρη του Ορλάντο

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ