Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «επιλέγει 25 παρθένες κοπέλες κάθε χρόνο για να τον υπηρετούν στο χαρέμι του», ισχυρίζεται αποστάτης

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κάθε χρόνο επιλέγει 25 παρθένες κοπέλες για να τον διασκεδάσουν στο… προσωπικό του χαρέμι, ισχυρίστηκε η Βορειοκορεάτισσα αποστάτης.

Η Yeonmi Park, 30 ετών, ισχυρίστηκε ότι οι υπάλληλοι «επισκέπτονται κάθε τάξη και… πηγαίνουν ακόμη και στις αυλές του σχολείου σε περίπτωση που τους έλειπε κάποια όμορφη παρουσία» στις τρομακτικές αναζητήσεις τους για νεαρές γυναίκες, σύμφωνα με το The Star.

Αφού υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις για να ελέγξουν ότι είναι ακόμα παρθένες, οι γυναίκες «πρέπει να μάθουν πώς να ευχαριστούν τους άνδρες—αυτός είναι ο μόνος τους στόχος», περιέγραψε.

Σύμφωνα με την ειλικρινή YouTuber, οι αξιωματούχοι του Κιμ Γιονγκ Ουν επιλέγουν γυναίκες με βάση την κοινωνική θέση και την ελκυστικότητα, κρατώντας εκείνες που θεωρούνται πιο ελκυστικές για τον ίδιο τον δικτάτορα, με «λιγότερο εντυπωσιακά μέλη… που έχουν εντολή να καλύψουν τις ανάγκες κατώτερων στρατηγών και πολιτικών».

Η 30χρονη ισχυρίστηκε ότι το «Pleasure Squad» χωρίζεται σε τρία τμήματα: ένα που ειδικεύεται στο μασάζ, ένα άλλο στη διασκέδαση μέσω του τραγουδιού και του χορού και ένα τρίτο προετοιμασμένο να είναι «σεξουαλικά οικείο με τον δικτάτορα και άλλους άνδρες».

Η κα Παρκ εγκατέλειψε το καθεστώς ως έφηβη και φέρεται ότι την εκμεταλλεύτηκε κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων στην Κίνα προτού «ξεφύγει από την κόλαση» για να φτάσει στην Αμερική, όπου βρήκε επιτυχία μέσα από τα απομνημονεύματα και τις εμφανίσεις της στο podcast.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yeonmi Park (@yeonmi_park)

Η κυρία Παρκ ισχυρίζεται ότι είχε την τύχη να αποφύγει την επιλογή για το χαρέμι ​​του Κιμ Γιονγκ Ουν. Ωστόσο, είπε για πολλούς, η ζωή στη Βόρεια Κορέα είναι τόσο άσχημη που οι γονείς θα επιτρέψουν ευχαρίστως στις κόρες τους να στρατολογηθούν με την ελπίδα ότι θα μπορούσαν να απολαύσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η αποστάτης, η οποία έχει συγκεντρώσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο συνδρομητές στο YouTube με τις ιστορίες της για τη ζωή μέσα στη δικτατορία, ισχυρίστηκε ότι ο τρόπος ζωής της πολυτέλειας είναι συχνά βραχύβιος, με τις γυναίκες να εκδιώκονται όταν φτάνουν τα είκοσί τους.

Κάποιοι θα παντρευτούν με τους προσωπικούς σωματοφύλακες του Κιμ, υποστήριξε, προσθέτοντας ότι «υπάρχουν φήμες» ότι «η σύζυγος του αρχηγού ήταν αρχικά στο Pleasure Squad».

Η κ. Παρκ ισχυρίστηκε ότι το σύστημα είχε εξελιχθεί ως οικογενειακή παράδοση, με τον νυν ηγέτη να προτιμά πιο «λεπτές», ψηλότερες και με «δυτική εμφάνιση» γυναίκες, ενώ ο πατέρας του, Κιμ Γιονγκ-Ιλ, είχε μια τάση για γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο και κοντύτερές του.

Ο Kim Il-Sung, πατέρας του Jong-Il, «είχε μια πιο παραδοσιακή προτίμηση στις γυναίκες», με τη δική του ομάδα που ονομάζεται Pochonbo Electronic Ensemble, είπε η κα Παρκ. Λίγα είναι γνωστά για τη ζωή στη Βόρεια Κορέα, με ακόμη λιγότερες λεπτομέρειες που διέρρευσαν για τις υποτιθέμενες «Ομάδες ευχαρίστησης».

Το 2010, μία αποστάτης είπε στο περιοδικό Marie Claire ότι ήταν μόλις 15 ετών όταν δύο άνδρες με στολές την πήραν από την τάξη της στο σχολείο χωρίς προειδοποίηση. Η Mi-Hyang ισχυρίστηκε ότι έκαναν αρχείο με το ιστορικό της, σύμφωνα με τον λογαριασμό της κυρίας Park, και τη ρώτησαν αν είχε κάνει σεξ στο παρελθόν. Αφού πέρασε τις δοκιμές τους, είπε ότι αναμενόταν να περάσει μια δεκαετία με τον Kim Jong-Il ως μέρος του Kippumjo ή Pleasure Squad του.

Ισχυρίστηκε ότι δεν της επέτρεπαν να μιλήσει με την οικογένειά της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και ήξερε ότι θα εκτελούνταν αν προσπαθούσε να δραπετεύσει.  Η Mi-Hyang υποστήριξε ότι ο Kim Jong-Il δεν έκανε ποτέ σεξουαλικές προβολές εναντίον της ως έφηβη, αλλά θα της κρατούσε το χέρι μόνο. Ήταν πεπεισμένη ότι αν παρέμενε στον ρόλο μέχρι την ενηλικίωση, θα το έκανε.

Οι κριτικοί έχουν αμφισβητήσει τις ιστορίες της ζωής στη Βόρεια Κορέα, όπως υποστήριξε η κα Παρκ από τότε που έγινε γνωστή ως συντηρητική ή «ετερόδοξη» φωνή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ