Ο γάμος στη Σαουδική Αραβία που κράτησε μόλις… δύο ώρες

Ένας γάμος στη Σαουδική Αραβία κράτησε μόλις δύο ώρες με τον γαμπρό να καταθέτει αίτηση διαζυγίου επειδή η νύφη αθέτησε τη συμφωνία που είχαν κάνει.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα η συμφωνία του ζευγαριού ήταν να μην μοιραστούν φωτογραφίες ή βίντεο από την τελετή του γάμου. Η νύφη αποφάσισε  ωστόσο να μοιραστεί τις φωτογραφίες  με τις φίλες της μια ιδέα που δεν άρεσε καθόλου στον σύζυγό της.

Ο άνδρας μαθαίνοντας ότι οι φωτογραφίες του γάμου είχαν σταλεί στις φίλες της νέας συζύγου του, αποφάσισε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Ο αδελφός της νύφης δήλωσε στην Saudi daily Okaz: «Υπήρχε μια συμφωνία ανάμεσα στην αδελφή μου και στον αρραβωνιαστικό της, ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Snapchat, το Instagram ή το Twitter για να δημοσιεύσουν ή να στείλουν φωτογραφίες τους. Είχε συμπεριληφθεί στο σύμφωνο του γάμου και ήταν δεσμευτικό. Δυστυχώς, η αδελφή μου δεν τήρησε την υπόσχεση και χρησιμοποιήσε το Snapchat για να μοιραστεί τις φωτογραφίες από την τελετή του γάμου με τις φίλες της, με αποτέλεσμα τη συγκλονιστική απόφαση του γαμπρού να ακυρώσει το γάμο τους και να ζητήσει διαζύγιο».

Πηγή: dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Ξύπνησε από το κώμα μιλώντας άπταιστα ισπανικά

ΦΩΤΟ από την τραγωδία σε θεματικό πάρκο στην Αυστραλία

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ