Ο Έλληνας στον οποίο ανήκει το καλύτερο εστιατόριο στη Χαβάη

Ο Τζορτζ Μαυροθαλασσίτης, ευρύτερα γνωστός ως chef Mavro, είναι ένας πολυβραβευμένος σεφ παγκοσμίως γνωστός για τα εξαιρετικά του πιάτα.

Είναι ένας από τους συνιδρυτές της Χαβανέζικης Περιφερειακής Κουζίνας στις αρχές του 1990. Επίσης, είναι ο σεφ και ιδιοκτήτης του Chef Mavro, το κορυφαίο εστιατόριο στη Χονολουλού, το οποίο κατέχει το διάσημο βραβείο James Beard, το οποίο θεωρείται το «Όσκαρ» των σεφ

Διαβάστε περισσότερα στο ellines.com 

σχολίασε κι εσύ