Νέο «χτύπημα» για τη βασιλική οικογένεια – Η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζει βιβλίο… αποκαλύψεων

Η βασιλική οικογένεια προετοιμάζεται για μια νέα επίθεση με τη Μέγκαν Μαρκλ να δημοσιεύει τα δικά της απομνημονεύματα.

Μέγκαν Μαρκλ: Το «δολοφονικό» χριστουγεννιάτικο δώρο στον πρίγκιπα Ουίλιαμ – Η αντίδρασή του

Η Δούκισσα του Sussex λέγεται ότι ετοιμάζει ένα βιβλίο που θα κυκλοφορήσει μετά την επερχόμενη αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι, Spare.

Το βιβλίο του φέρεται να είναι τόσο σκληρό για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ που οι μυημένοι φοβούνται ότι τα αδέλφια δεν θα μπορέσουν να φτιάξουν τη σχέση τους στη συνέχεια. Σύμφωνα με τους Times, μια πηγή είπε: «Γενικά, νομίζω ότι το βιβλίο [θα είναι] χειρότερο γι’ αυτούς από ό,τι περιμένει η βασιλική οικογένεια. Όλα αποκαλύπτονται. Ο Κάρολος τα βγάζει πέρα ​​καλύτερα απ’ ό,τι περίμενε, αλλά είναι σκληρό με τον Ουίλιαμ, ιδιαίτερα, και ακόμη και η Κέιτ μπαίνει στο στόχαστρο. Υπάρχουν αυτές οι μικρές λεπτομέρειες και μια περιγραφή της κόντρας μεταξύ των αδελφών. Προσωπικά δεν μπορώ να δω πώς θα μπορέσουν ο Χάρι και ο Ουίλιαμ να συμφιλιωθούν μετά από αυτό».

The Sun: Ζήτησε συγγνώμη για το άρθρο του Τζέρεμι Κλάρκσον για την Μέγκαν Μαρκλ

Αφού το ζευγάρι απέδωσε ένα σωρό εκρηκτικών κατηγοριών για τα όσα βίωσαν στη Βρετανία στην πρόσφατη σειρά του στο Netflix, η νέα αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι, Spare, αναμένεται να προκαλέσει περαιτέρω διαμάχη.

Οι ισχυρισμοί για ρατσισμό και άδικη μεταχείριση της Μέγκαν Μαρκλ έχουν αναστατώσει τη βασιλική οικογένεια και η κατάσταση φαίνεται βέβαιο ότι θα επιδεινωθεί με τη δημοσίευση του βιβλίου του Χάρι σε εννέα ημέρες.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μάρκλ: Περιμένουν μια «συγγνώμη» από την βασιλική οικογένεια

Αλλά τώρα έχουν προκύψει αναφορές ότι η Μέγκαν Μαρκλ πρόκειται να δημοσιεύσει τα δικά της απομνημονεύματα-“βόμβα”.

Μέγκαν Μαρκλ

Σύμφωνα με μια πηγή, η Δούκισσα του Sussex «σκέφτεται να είναι εντελώς ειλικρινής για τον χρόνο της στο βασιλικό προσκήνιο… και να μην αφήσει καμία πέτρα που δεν θα σηκώσει».

Το 2021 το ζευγάρι φέρεται να υπέγραψε συμφωνία τεσσάρων βιβλίων με τους εκδότες Penguin Random House. Ο πρίγκιπας Χάρι λέγεται ότι έλαβε προκαταβολή 20 εκατομμυρίων δολαρίων για το Spare. Η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη κυκλοφορήσει το παιδικό της βιβλίο The Bench με τον ίδιο εκδότη και φημολογείται ότι το ζευγάρι δουλεύει για ένα βιβλίο «ευεξίας». Τώρα πιστεύεται ότι το τέταρτο βιβλίο “μυστήριο” θα είναι η αυτοβιογραφία της Μέγκαν.

Ένα best seller θα έβαζε την Μέγκαν Μαρκλ σε μια πεπατημένη αμερικανική πολιτική παράδοση, εν μέσω πολλών εικασιών ότι μπορεί να έχει φιλοδοξίες για να εκλεγεί.

Ένας πράκτορας του Χόλιγουντ είπε στην The Mail την Κυριακή: «Θα μου έκανε έκπληξη αν η Μέγκαν δεν δημοσίευε τη δική της ιστορία, για να είμαι ειλικρινής. Το Spare είναι ξεκάθαρα η ευκαιρία του πρίγκιπα Χάρι να πει τη δική του, αλλά η δική της είναι εξίσου συναρπαστική. Θέλω να πω, πόσες ηθοποιοί καταλήγουν να παντρευτούν έναν Πρίγκιπα;».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ