Νέα Υόρκη: 29χρονη TikToker εντοπίστηκε κρεμασμένη στο διαμέρισμά της

Η TikToker Eva Evans βρέθηκε κρεμασμένη στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη. Την εντόπισε ένα φιλικό της πρόσωπο που τη βρήκε κρεμασμένη αργά το βράδυ του Σαββάτου ενώ την είχε συναντήσει το πρωί της Παρασκευής χωρίς να έχει κανένα σημάδι ότι θα προβεί σ’ αυτήν την αποτρόπαια πράξη.

Ο φίλος της  που είχε κλειδί στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη όταν πήγε να ελέγξει ότι είναι καλά τη βρήκε νεκρή και κρεμασμένη από το ταβάνι του σαλονιού της.

Ο φίλος της κάλεσε σε κατάσταση σοκ τις Αρχές και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί τους είπε ότι δεν ήξερε ότι η Eva Evans είχε κατάθλιψη ή συναισθηματική διαταραχή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lila joy (@lilajoyful)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lila joy (@lilajoyful)

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά είχε αφήσει σημείωμα πριν βάλει τέλος στη ζωή της, το περιεχόμενο του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό.

Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη αιτία θανάτου της παρά τα προφανή σημάδια αυτοκτονίας, ενώ εκκρεμούν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Μάλιστα, η αδερφή της Eva Evans ανακοίνωσε τον θάνατό της στα social media αναφέροντας πως η   δημιουργός της σειράς «Club Rat» ήταν μια γλυκιά και στοργική αδερφή.

Αν και δεν ήταν γνωστή για τις αναρτήσεις της σχετικά με την ψυχική υγεία, η Eva Evans είχε μοιραστεί μια προσωπική ιστορία με την οργάνωση Don’t Mind Me που υποστηρίζει ανθρώπους που δίνουν τις προσωπικές τους μάχες.

Είχε μάλιστα αποκαλύψει ότι ο πατέρας της είχε αυτοκτονήσει το 2018.

@itsevaevans Like I recgonize that I look like I got b3at up by my bed but imagine I like hadnt just come out of a ouid coma? #bikeshorts #qqqbikeshorts #gym ♬ original sound – Eva Evans | NYC 🤍

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ