Νέα συνομιλία Μπάιντεν με Νετανιάχου – Τουλάχιστον 22 Αμερικανοί νεκροί από τις επιθέσεις της Χαμάς

Οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να παρακολουθούν την κατάσταση στο Ισραήλ, δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, προσθέτοντας ότι συνομίλησε νωρίτερα σήμερα με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Πόλεμος στο Ισραήλ: Κρυβόταν έξι ώρες κάτω από άρμα μάχης για γλιτώσει από το «φεστιβάλ της φρίκης»

Η σημερινή συνομιλία ήταν η τέταρτη μεταξύ των δύο ηγετών τις τελευταίες μέρες. Από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Ισραήλ και την Ιορδανία.

Την ίδια στιγμή δημοσίευμα της Wall Street Journal ανέφερε ότι το αεροπλανοφόρο «Gerald R. Ford» και τα πλοία που το συνοδεύουν, ορισμένα από τα οποία έχουν πυρηνικές δυνατότητες, κινούνται ήδη προς το Ισραήλ και αναμένεται να φτάσουν τις επόμενες ώρες. Το Πεντάγωνο εξετάζει, αλλά δεν έχει αποφασίσει επίσημα, αν το αεροπλανοφόρο Αϊζενχάουερ θα αντικαταστήσει το αεροπλανοφόρο Φορντ ή αν θα παραμείνουν και οι δύο ομάδες πολεμικών πλοίων στην περιοχή.

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Κομισιόν απειλεί με κυρώσεις Twitter, Facebook και Instagram λόγω fake news και βίαιων εικόνων

Τουλάχιστον 22 Αμερικανοί νεκροί από τις επιθέσεις της Χαμάς

Τουλάχιστον 22 Αμερικανοί σκοτώθηκαν στο Ισραήλ, μετά την επίθεση της Χαμάς, ανέφερε σήμερα ένας εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. «Αυτή τη στιγμή, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τους θανάτους τουλάχιστον 22 Αμερικανών πολιτών», τόνισε ο εκπρόσωπος.

Προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 14 Αμερικανούς νεκρούς.

Πόλεμος στo Ισραήλ: Σειρήνες και στο βόρειο τμήμα – Αναφορές για εισβολή στον εναέριο χώρο από τον Λίβανο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ