Νέα στοιχεία για τους 3 άνδρες που βρέθηκαν παγωμένοι στο σπίτι φίλου τους – Τι αποκάλυψε η τοξικολογική έκθεση

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση θρίλερ στις ΗΠΑ, με τον μυστηριώδη θάνατο τριών ανδρών, που βρέθηκαν νεκροί στην αυλή του σπιτιού ενός φίλου τους, όπου είχαν πάει για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί έναν αγώνα.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αποκάλυψαν ότι βρέθηκαν «αρκετές» παράνομες ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό των τριών φιλάθλων των Kansas City Chiefs, σύμφωνα με το Fox4 KC.

Οι οικογένειες των David Harrington, Clayton McGeeney και Ricky Johnson περίμεναν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να ρίξουν φως στο τι συνέβη στους τρεις φίλους προτού εντοπιστούν νεκροί έξω από το ενοικιαζόμενο σπίτι του Jordan Willis στο Κάνσας Σίτι στις 9 Ιανουαρίου.

Η χρήση ναρκωτικών έχει θεωρηθεί από την πρώτη στιγμή ως ένας παράγοντας που ενδεχομένως να συνέβαλε στον θάνατό τους. Ο Willis πήγε σε κέντρο απεξάρτησης για χρήση ουσιών αφού οι τρεις φίλοι του βρέθηκαν νεκροί, σύμφωνα με τους γονείς του.

Το χρονικό της υπόθεσης που έχει σοκάρει τις ΗΠΑ

Ο Harrington, 37 ετών, ο McGeeney, 36 ετών, και ο Johnson, 38 ετών, είχαν πάει στο σπίτι του Willis για να παρακολουθήσουν τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου των Kansas City Chiefs στις 7 Ιανουαρίου.

Τα άψυχα σώματά τους βρέθηκαν δύο μέρες αργότερα, όταν η αρραβωνιαστικιά του McGeeney, ανήσυχη που δεν μπορούσε να εντοπίσει τον σύντροφό της, εισέβαλε στην ιδιοκτησία του Willis και είδε έναν από τους τρεις άνδρες παγωμένο στην αυλή.

Ο Willis – που φορούσε το εσώρουχό του και κρατούσε ένα ποτήρι κρασί όταν έφτασε η αστυνομία – είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε ιδέα ότι οι φίλοι του ήταν νεκροί έξω και ισχυρίστηκε ότι κοιμόταν για σχεδόν δύο ημέρες.

Το μοιραίο σπίτι (LP Media)

Ένας πέμπτος φίλος, ο Alex Waemer-Lee, έφυγε από το σπίτι γύρω στις 11 μ.μ. μετά το παιχνίδι, ενώ οι τέσσερις εναπομείναντες άνδρες παρακολουθούσαν το “Jeopardy!”, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Andrew Talge.

Οι ειδικοί είπαν στο Fox News ότι το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά θα μπορούσαν να είχαν κάνει τους άνδρες να λιποθυμήσουν στο χιόνι και να παγώσουν μέχρι θανάτου. Οι γείτονες είπαν ότι δύο από τους άνδρες που έφτασαν στο μικρό πάρτι μπήκαν με δύο μεγάλα πακέτα μπύρας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ο Waemer-Lee φέρεται επίσης να έστειλε μήνυμα σε άλλους φίλους του για χρήση ναρκωτικών στο σπίτι του Willis κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ανέφερε το Fox.

Η αστυνομία του Κάνσας σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι «δεν έχουν αποκαλυφθεί πρόσθετες λεπτομέρειες για αυτήν την υπόθεση ή αναφορές σε κανένα μέσο ενημέρωσης, ούτε υπάρχουν άλλες πληροφορίες προς το παρόν.

«Τόσο οι ντετέκτιβ του KCPD όσο και η Εισαγγελία της κομητείας Platte έχουν έρθει σε επαφή με τις οικογένειες των νεκρών ανδρών και παραμένουν σε επαφή μαζί τους καθώς εξελίσσεται η έρευνα», ανέφερε το τμήμα.

Η NY Post περιμένει αντίγραφο της τοξικολογικής έκθεσης. Ο πατέρας του Harrington, ο Τζον, αρνήθηκε να σχολιάσει την αναφορά.

Ενώ οι οικογένειες έχουν στα χέρια τους την τοξικολογική έκθεση, εξακολουθούν να αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας από τον ιατροδικαστή. Αυτά τα αποτελέσματα μπορεί να χρειαστούν αρκετές ακόμη εβδομάδες, είπε ο ιατροδικαστής στο Fox4 KC.

Η αστυνομία του Κάνσας Σίτι έχει τονίσει ότι η υπόθεση δεν διερευνάται ως ανθρωποκτονία, ωστόσο, ορισμένα από τα μέλη των οικογενειών των νεκρών πιστεύουν ότι ο Willis έπαιξε κάποιο ρόλο στον θάνατό τους.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ