Έκθεση Agrotica: Απέκλεισαν τη νότια πύλη οι αγρότες – «Δεν πάει άλλο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Φωτιές μέσα σε βαρέλια έχουν ανάψει οι αγρότες έξω από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης για την Agrotica, με τα τρακτέρ να παραμένουν σε θέσεις «μάχης».

Με αμείωτο παλμό, αγρότες, μελισσοκόμοι και κτηνοτρόφοι εκφράζουν την οργή και την αγανάκτηση τους, σε σχέση με τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για την ενίσχυση της αγροτιάς.

«Δεν πάει άλλο. Καταλαβαίνουμε ότι στο επίκεντρο είναι η Θεσσαλία, είναι όμως και οι άλλες περιοχές. Αν μπερδεύουν το τεύτλο με το μαρούλι, εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε» τονίζουν, σύμφωνα με το ThessToday.

Αυτή την ώρα, οι αγρότες έχουν αποκλείσει συμβολικά την νότια πύλη της ΔΕΘ. Όπως φαίνεται στις εικόνες, οι αγρότες έχουν επιστρατεύσει και ένα φέρετρο για να επισημάνουν με συμβολικό τρόπο τον «θάνατο» της αγροτιάς.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.