Νάρκωσε τη γάτα του και της έκανε… 4 τατουάζ! ΦΩΤΟ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση ενός body artist από την πόλη Εκατερίνενμπουργκ της Ρωσίας να κάνει στη γάτα του τέσσερα τατουάζ αφού πρώτα έδωσε στο ζώο γερές δόσεις αναισθητικού.

Ο Αλεξάντερ έκανε ο ίδιος τα τατουάζ στη γάτα του και πλέον ο “Demon” έχει πάνω στο σώμα του μια σειρά από «γκάνγκστερ» σχέδια στην πλάτη και στα πλευρά της, ανάμεσά τους έναν πύργο φυλακής, τραπουλόχαρτα, μια γυναίκα και ένα τσιγάρο.

Ο ίδιος λέει πως χρειάστηκε να δώσει στον γάτο αναισθητικό προκειμένου να αντέξει τον πόνο της βελόνας και παραδέχθηκε πως… ίσως δεν ήταν πολύ σωστό αυτό που έκανε. «Φυσικά και λυπάμαι που του έκανα τέτοιο πράγμα. Δεν ήταν πως ήθελε να το κάνει από μόνος του. Έχει διαφορετικό δέρμα, οπότε τα τατουάζ γίνονται αλλιώς πάνω του. Ελπίζω να μην είναι πολύ κακό για εκείνον, δεν είναι το πρώτο του τατουάζ όμως. Συνήθως αισθάνεται καλά και αναρρώνει από την αναισθησία σχετικά γρήγορα».

Τα σχέδια των τατουάζ που επέλεξε για τον Demon συνήθως τα επιλέγουν εγκληματίες στη Ρωσία και υποδηλώσουν την παλαιότητα ενός μέλους μιας συμμορίας, πόσο καιρό έχουν κάνει φυλακή και την σοβαρότητα των εγκλημάτων τους.

Η ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων Γιελιζαβέτα Σκορίνινα επιτέθηκε στον Aleksandr που υπέβαλε τον Demon σε αυτήν τη διαδικασία. Όπως είπε, το δέρμα της γάτας είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και το να δώσει αναισθητικό στο ζώο ήταν ένα ρίσκο. «Το φάρμακο καταστέλλει την κίνηση της γάτας, αλλά το μυαλό εξακολουθεί να δουλεύει. Αν του το κάνει αυτό πολύ συχνά, θα του δημιουργήσει πρόβλημα στην καρδιά» λέει η ίδια.

Στον αντίποδα, ένας άλλος body artist από την ίδια περιοχή, υπερασπίστηκε την κίνηση του Aleksandr λέγοντας πως αυτό που έκανε δεν διαφέρει και πολύ ούτε είναι χειρότερο από το μαρκάρισμα που κάνουν οι κτηνοτρόφοι στα κοπάδια τους. «Είναι μια παλιά πρακτική, οπότε εμένα δεν μου φαίνεται περίεργο» λέει.

Πηγή: usay.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο Ντόναλντ Ντακ θέλει να αλλάξει το όνομά του – ΦΩΤΟ

Η άγνωστη ιστορία του… Φρανκεστάιν – Γιατί δεν προσκλήθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας ο πρωταγωνιστής – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ