Να και μια λίστα που βρισκόμαστε… ψηλά

Να και μια λίστα που βρισκόμαστε… ψηλά

Μπορεί ο χρόνος να είναι χρήμα αλλά όταν πρόκειται για σεξ φαίνεται πως υπάρχει πάντα. Αυτή τη φορά οι ερευνητές με το… χρονόμετρο ανά χείρας, κατέγραψαν την ώρα που διαρκεί το σεξ σε διάφορες χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Σύμφωνα με έρευνα γνωστής εταιρείας προφυλακτικών, χρόνος για σεξ υπάρχει πάντα, ακόμη και αν αυτός είναι λιγότερος από μία ώρα.

Πρωταθλητές αναδεικνύονται όσο και αν φαίνεται περίεργο οι Μεξικανοί και ακολουθούν οι κάτοικοι των μεσογειακών χωρών όπως είναι οι Ιταλοί και οι Γάλλοι.

Όπως προκύπτει, από την ίδια έρευνα περισσότερο χρόνο στο σεξ αφιερώνουν οι Μεξικανοί, με μέσο όρο 45 λεπτά, εκ των οποίων ο μισός χρόνος αφιερώνεται στα προκαταρκτικά και ο υπόλοιπος στο σεξ.

Ακολουθούν οι Ελβετοί, με 42 λεπτά (18,5 και 17,6 λεπτά) αντίστοιχα. Έπονται με ένα λεπτό λιγότερο οι Έλληνες και ακολουθούν οι Ιταλοί και οι Βραζιλιάνοι.

Όσο για τους συμπολίτες μας όπως προκύπτει από την έρευνα αφιερώνουν 18,5 λεπτά στα προκαταρκτικά και 22,3 στα υπόλοιπα, χρόνος που σε ό,τι αφορά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος στην έρευνα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι Βραζιλιάνοι επιδίδονται για 19,5 λεπτά στα προκαταρκτικά και 21,4 λεπτά στα υπόλοιπα, ενώ οι Ιταλοί επιτυγχάνουν την απόλυτη ισορροπία με 20,4 σε κάθε σεξουαλική φάση.

Στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται οι Ισπανοί με 34 λεπτά, οι Γάλλοι και οι Ινδοί με 33 λεπτά, καθώς και οι Ταϊλανδοί με 29 λεπτά 12,3 και 16,6 αντίστοιχα.

 

Πηγή: iatropedia

 

Διαβάστε επίσης

BINTEO-O γάμος περνάει…κρίση

Eίναι υγιής η σχέση σου ή όχι; Πώς θα το καταλάβεις

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ