Μόνο το 0,1% μπορεί να βρει όλους τους αριθμούς σε αυτή την εντυπωσιακή οπτική ψευδαίσθηση

Είναι η προηγμένη άλγεβρα των… οπτικών ψευδαισθήσεων.

Πιστεύατε ότι το να βρίσκεστε στο κορυφαίο 1% στις οπτικές ψευδαισθήσεις ήταν εντυπωσιακό; Οι λάτρεις των παζλ  προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν αυτή την αριθμητική οφθαλμολογική… εξέταση, η οποία φέρεται να μπορεί να λυθεί μόνο από το 0,1% των ανθρώπων.

Το ενοχλητικό οπτικό παζλ κοινοποιήθηκε για πρώτη φορά στο TikTok τον Απρίλιο, αλλά έγινε viral τα τελευταία 24ωρα.

«Μόνο το 0,1% μπορεί να δει και τους 10 αριθμούς», λέει η λεζάντα στην ψευδαίσθηση, την οποία μοιράστηκε ο χρήστης @purpzosaur. Η δυσκολία του παζλ επιδεινώνεται από το GIF του πιθήκου που χορεύει στο βάθος, το οποίο φαινομενικά προσπαθεί να μπερδέψει τα μάτια.

@purpzosaur Monke protec #cool #fypシ #illusion #crop ♬ original sound – Respect

Η εύκολη απάντηση αφορά τους τέσσερις αριθμούς: έξι, οκτώ, τέσσερα και ένα. Ωστόσο, μετά από πιο προσεκτική εξέταση, γίνεται φανερό ότι υπάρχουν περισσότεροι αριθμοί κρυμμένοι μέσα στην «κυριολεκτική εικόνα», η οποία ορίζεται ως η συγχώνευση μικρότερων εικόνων για τη δημιουργία μιας μεγαλύτερης.

Οι γκουρού της οπτικής ψευδαίσθησης ισχυρίστηκαν ότι έκαναν άθλο με μία κοπέλα να ισχυρίζεται, “Είμαι θεά γιατί βλέπω 12345678910.”

Οι θεατές φέρεται να είχαν το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίσουν τον αριθμό 5, ο οποίος, σύμφωνα με αρκετούς γρίφους, σχηματίζεται «από τον γορίλα όταν αρχίζει να κουνάει το δεξί του χέρι».

Ένας μάλιστα αστειεύτηκε ότι υπάρχουν πολύ περισσότεροι από 10 αριθμοί καθώς εντόπισαν το σύμβολο για το “άπειρο”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ