Μεντβέντεφ: Οι νέες δηλώσεις για την Ουκρανία με έμπνευση από… Παλαιά Διαθήκη – «Ιερή σύγκρουση με τον Σατανά»

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, μακροχρόνιος σύμμαχος του Βλαντιμίρ Πούτιν, σημερινός αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, και προηγουμένως πρόεδρος και πρωθυπουργός της Ρωσίας, έκανε νέες δηλώσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία με αναφορές στην Παλαιά Διαθήκη και την μάχη με τον Σατανά.

Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε τον πόλεμο στην Ουκρανία ιερή σύγκρουση με τον Σατανά προειδοποιώντας ότι η Μόσχα μπορεί να στείλει όλους τους εχθρούς της «στις αιώνιες φωτιές της Γέεννας» (Σ.τ.Σ: η Γέεννα είναι βιβλική περιοχή που αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη, η “κόλαση” όπου θα τιμωρηθούν, μετά θάνατον, οι αμαρτωλοί).

«Η Ρωσία είναι μια τεράστια και πλούσια χώρα. Δεν χρειαζόμαστε ξένα εδάφη, τα έχουμε όλα σε αφθονία. Αλλά υπάρχει η γη μας, η οποία είναι ιερή για εμάς, στην οποία έζησαν οι πρόγονοί μας και στην οποία ζει ο λαός μας σήμερα. Και που δεν θα δώσουμε σε κανέναν.

Ο Μεντβέντεφ, τονίζει ότι πολεμούν ενάντια σε «ένα μάτσο τρελούς ναζί τοξικομανείς, ανθρώπους που έχουν ναρκωθεί και εκφοβίζονται από αυτούς, και μια μεγάλη αγέλη σκύλων που γαβγίζουν από το δυτικό ρείθρο» και ότι ως εκ τούτου «έχουμε αποκτήσει ιερή δύναμη».

Από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος, η ρητορική του Μεντβέντεφ γίνεται όλο και σφοδρότερη, παρότι οι θέσεις του που δημοσιοποιούνται κάποιες φορές συμφωνούν με το σκεπτικό των ανώτατων κλιμακίων της ελίτ του Κρεμλίνου.

«Έχουμε την ευκαιρία να στείλουμε όλους τους εχθρούς στην πύρινη Γέεννα, αλλά δεν είναι αυτό το καθήκον μας. Ακούμε τα λόγια του δημιουργού στην καρδιά μας και τα υπακούμε. Αυτά τα λόγια μας δίνουν έναν ιερό σκοπό. Ο στόχος είναι να σταματήσει ο ανώτατος κυβερνήτης της κόλασης, ανεξάρτητα από το όνομα που χρησιμοποιεί – Σατανάς, Εωσφόρος ή Ιμπλίς. Γιατί στόχος του είναι ο θάνατος. Στόχος μας είναι η ζωή. Το όπλο του είναι ένα περίπλοκο ψέμα. Και τα όπλα μας είναι αλήθεια. Γι’ αυτό ο σκοπός μας είναι σωστός. Γι’ αυτό η νίκη θα είναι δική μας! Καλές διακοπές!» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ