Megxit: Η πρώτη δημόσια συνάντηση των τεσσάρων της βασιλικής οικογένειας – Πώς αντέδρασαν – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ συναντήθηκαν χθες με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, στην τελευταία εμφάνιση του ζευγαριού με τον επίσημο βασιλικό ρόλο τους. Η συνάντηση των τεσσάρων ήταν αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι να δουν και από ότι φαίνεται ήταν λίγο “παγωμένη”.

Στα κόκκινα επέλεξε να ντυθεί η Κέιτ Μίντλετον, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκε στο άλλο άκρο με ένα πράσινο εντυπωσιακό σύνολο. Αρκετοί κατηγόρησαν τον Ουίλιαμ και την Κέιτ ότι αγνόησαν την Μαρκλ και τον Χάρι, στο Αββαείο του Ουέστμινστερ στην λειτουργία για την Commonwealth Day.

Ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή των δύο ζευγαριών μαζί, από την ημέρα της ανακοίνωσης του Megxit. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ οδηγήθηκαν στις θέσεις τους και λίγο μετά έφτασαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την σύζυγό του, Κέιτ. Το ζευγάρι ως είθισται κάθισε στην πρώτη σειρά.

Το BBC έδειξε τον Χάρι να χαμογελά και να χαιρετά τον αδελφό του, ενώ η Μέγκαν χαμογέλασε επίσης και αντάλλαξε μερικά βλέμματα με τον Ουίλιαμ, ενώ η Κέιτ φάνηκε να μην τους προσέχει. Στη συνέχεια, με περισσότερο ενθουσιασμό ο Ουίλιαμ χαιρέτησε τον θείο του, Έντουαρντ και τη σύζυγό του Σόφι, οι οποίοι κάθονταν δίπλα στη Μέγκαν και τον Χάρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ