Megxit: Το “αντίο” του Χάρι και της Μέγκαν – ΦΩΤΟ – BINTEO

Στο Αββαείο του Γουέστμινστερ γράφηκε ο επίλογος των πριγκιπικών υποχρεώσεων του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς το ζεύγος έχει παραιτηθεί από τον ρόλο του ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Με τη λειτουργία της Κοινοπολιτείας στο Αββαείο ολοκληρώθηκε ο κύκλος των υποχρεώσεων που είχαν αναλάβει ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ οι οποίοι πλέον μπορούν να επιστρέψουν στον Καναδά όπου θα ζήσουν μόνιμα με τον γιο τους κι έτσι να κλείσει η θύελλα του Megxit για τη Βρετανία.

Αυτή ήταν και η πρώτη δημόσια συνάντηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον με τον Χάρι και τη Μέγκαν μετά την ανακοίνωση του Megxit, πριν από δύο μήνες. Τα δύο αδέρφια χαιρετήθηκαν χαμογελώντας ο ένας στον άλλον με ένα γρήγορο “γεια” ενώ και η Μέγκαν φάνηκε να χαμογελάει και να λέει “γεια” στην Κέιτ και τον Ουίλιαμ.

Μετά την άφιξη των Κέμπριτζ που κάθισαν στην μπροστινή σειρά, ακολούθησαν ο πρίγκιπας Κάρολος μαζί με την Καμίλα και η βασίλισσα Ελισάβετ που έκανε θριαμβευτική είσοδο υπό τον ήχο τρομπετών και τους επευφημισμούς του πλήθους.Αντίθετα με την περυσινή τελετή, ο Χάρι και η Μέγκαν οδηγήθηκαν στις θέσεις τους μέσα στην εκκλησία και δεν περίμεναν τη βασίλισσα για να προχωρήσουν μαζί της και με τα ανώτατα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο, υπήρξαν και άλλες αλλαγές στη διαδικασία καθώς και ο Ουίλιαμ και η Κέιτ οδηγήθηκαν στις θέσεις τους αν και αναμενόταν να συνοδεύσουν τη βασίλισσα. Οι αλλαγές αυτές φέρεται να ήταν της τελευταίας στιγμής και να αποφασίστηκαν μόλις χθες ενώ το Παλάτι του Κένσινγκτον και το Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ δεν έχουν σχολιάσει για ποιον λόγο έγινε αυτή η αλλαγή αν και το πρόγραμμα της εκδήλωσης είχε ήδη τυπωθεί. Οι Σάσεξ έφθασαν στον ναό αμέσως μετά τον Κόμη και την Κόμισσα του Σάσεξ και ήταν οι πρώτοι γαλαζοαίματοι που οδηγήθηκαν στη θέση τους. Η κίνηση αυτή υποδηλώνει την αναμενόμενη αποχώρησή τους από τη “φίρμα”. Πάντως, η Μέγκαν εντυπωσίασε με το χρώματος σμαραγδί φόρεμα της Emilia Wickstead που επέλεξε να φορέσει ενώ το συνόδευσε με μία ασύμμετρη κάπα και ταιριαστό καπέλο του William Chambers. Η Κέιτ φόρεσε ένα κόκκινο παλτό της Catherine Walker και καπέλο της Sally-Ann Provan, look που έχει επιλέξει και στο παρελθόν.

Δείτε το βίντεο

Δείτε τα βίντεο

Πηγή φωτό: PA, AP, Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ