Με βέρα στο δεξί η Καμπάγεβα

Με βέρα στο δεξί η Καμπάγεβα

Θα το πάρει το κορίτσι ή μήπως το πήρε ήδη; Ο λόγος για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, που φαίνεται ότι τελικά παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και κατά 31 χρόνια νεότερή του Αλίνα Καμπάγεβα.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η πρώην Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής εθεάθη να φορά στο δεξί της χέρι ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι αλλά και βέρα, με αποτέλεσμα να «φουντώσουν» οι φήμες ότι ο Ρώσος πρόεδρος… αποκατέστησε την όμορφη σύντροφό του.

Οι φήμες που οργιάζουν στο Σότσι και επισκιάζουν τις επιτυχίες των αθλητών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες οφείλονται σε ένα τηλεοπτικό πλάνο της Καμπάγεβα.

Η 30χρονη καλλονή παραβρέθηκε σε αθλητική εκδήλωση για παιδιά στην πόλη Νιζνεκάμσκ και κάποια στιγμή σήκωσε το δεξί της χέρι, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί το βαρύτιμο δαχτυλίδι και η βέρα στο φιλοθεάμον κοινό.

Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα είχε δημοσιοποιηθεί φωτογραφία και του ίδιου του Πούτιν από την επίσκεψή του στον Αιγύπτιο υπουργό Αμυνας, όπου στο δεξί του χέρι διακρίνεται μια βέρα. Η ιστοσελίδα που τη δημοσίευσε την απέσυρε, όμως, πολύ σύντομα με την αιτιολογία ότι ήταν φωτογραφία αρχείου, με χρονολογία πριν ανακοινωθεί το διαζύγιό του με τη Λουντμίλα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί η «είδηση» ότι ο Ρώσος πρόεδρος αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με την πανέμορφη Αλίνα. Μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο το Διαδίκτυο και τα «ροζ» έντυπα είχαν πάρει φωτιά εξαιτίας μιας ανάρτησης στο Twitter από τον πολιτικό αντίπαλο του Πούτιν, Αλεξέι Ναβάλνι.

Ο Ναβάλνι είχε… τιτιβίσει ότι ο Πούτιν και η Καμπάγεβα παντρεύονται στο μοναστήρι Iver στην πόλη Βαλντάι και πως ολόκληρη η πόλη έχει αποκλειστεί για να μη διαρρεύσει το γεγονός. Το Κρεμλίνο είχε σπεύσει τότε να διαψεύσει τους ισχυρισμούς του Ναβάλνι, σχολιάζοντας ότι πρόκειται για «διαδικτυακές ασκήσεις με στόχο την ανακούφιση από τη βαρεμάρα».

Το περιβάλλον του Ρώσου προέδρου έχει διαψεύσει ακόμη και ότι ο Πούτιν διατηρεί σχέση με τη χρυσή Ολυμπιονίκη, όπως επίσης ότι το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει παιδιά.

Η φημολογούμενη σχέση τους έχει προκαλέσει τόση αναστάτωση, ώστε ο ίδιος ο Πούτιν είχε αναγκαστεί να αρνηθεί δημοσίως τις φήμες ότι η Καμπάγεβα θα είναι εκείνη που θα ανάψει τη φλόγα στην τελετή έναρξης των Αγώνων λόγω των υψηλών της… γνωριμιών. Τελικά η Καμπάγεβα ήταν απλώς μεταξύ των έξι τελευταίων λαμπαδηδρόμων.

Πηγή: Έθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ