Μαζεύει δολάρια για την αναπαράσταση της 11ης Σεπτεμβρίου – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Paul Salo έχει αρχίσει εδώ και λίγες μέρες μία εκστρατεία crowd-funding στο Indiegogo μήπως καταφέρει να μαζέψει 1,5 εκατομμύρια δολάρια και να αγοράσει ένα Boeing 767 και ένα πολυώροφο κτίριο.

Το project ονομάζεται 911 REDUX και έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην Ταϊλάνδη. Στόχος του είναι να μάθουμε περισσότερα σχετικά με το τί ακριβώς έγινε την 11η Σεπτεμβρίου.

«Στο συγκεκριμένο project θα αναπαραστήσουμε την 11η Σεπτεμβρίου στο καλύτερο δυνατό βαθμό. Ο βασικός σκοπός μας είναι να αγοράσουμε ένα πλήρως φορτωμένο Boeing 767 και ένα παρόμοιο κτίριο με το WTC. Θα ρίξουμε το πλήρως φορτωμένο αεροπλάνο πάνω στο κτίριο με τη χρήση του αυτόματου πιλότου και με ταχύτητα 500 MPH», γράφει η ανακοίνωση του Salo.

Μέχρι στιγμής η καμπάνια του Αμερικανού επιχειρηματία δεν πάει και πολύ καλά, αφού έχει συγκεντρώσει μόλις 187 δολάρια από τον στόχο των 1,5 εκατομμυρίων. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που δεν τον πτοεί καθώς όπως δηλώνει ο ίδιος θα κάνει ότι χρειάζεται για να ολοκληρωθεί αυτό το σημαντικό έργο.

ΠΗΓΗ: Thestival.gr

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Συνδέεται η Σαουδική Αραβία με τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου;

14 χρόνια από την αποφράδα ημέρα της 11ης Σεπτεμβρίου

Συγκλονιστικές φωτογραφίες μέσα από τον Λευκό Οίκο την 11η Σεπτεμβρίου

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.