Μασκ για Ζούκερμπεργκ: «Υπάρχει τελικά κάποιο μέρος στο οποίο θέλει να παλέψουμε;»

Νέες διαστάσεις στην κόντρα των δισεκατομμυριούχων έδωσε ο Έλον Μασκ, σχολιάζοντας σε νέα ανάρτησή του στο Twitter την αντιπαράθεσή του με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Ζούκερμπεργκ για τον αγώνα πάλης με τον Μασκ: Όταν σοβαρευτεί ξέρει πώς θα με βρει

Ειδικότερα, σε μία προσπάθεια  να πραγματοποιήσει μία ανακεφαλαίωση των όσων έχουν ειπωθεί σχετικά με τον ενδεχόμενο αγώνα πάλης ενάντια στον Ζούκερμπεργκ ο ιδρυτής της Tesla προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Twitter με αρκετή δόση ειρωνείας.

«Σύνοψη της μάχης: Αστειεύτηκα στο Twitter σχετικά μια μια μάχη με τον Zuck. Ο Zuck τότε απάντησε λέγοντας “στείλε μου την τοποθεσία”. Η Ιταλία προσέφερε ευγενικά ένα Κολοσσαίο (για να γίνει η μάχη). Ο Zuck αρνήθηκε. Πρότεινα, τότε, το σπίτι του ως “ασφαλή χώρο”. Κατά τραγικό τρόπο, εκείνος φαινόταν πως… “ταξίδευε”» ανέφερε ο Μασκ.

«Κλείδωσε» η αναμέτρηση Μασκ εναντίον Ζούκερμπεργκ – Πού θα διεξαχθεί

«Υπάρχει τελικά κάποιο μέρος στο οποίο θα παλέψει;», συμπλήρωσε ο ίδιος ρίχνοντας το μπαλάκι στον Ζούκερμπεργκ.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές ημέρες ο Ζούκερμπεργκ  δήλωσε στην πλατφόρμα «Threads» ότι απομακρύνεται από τη μάχη, επειδή δεν πίστευε πως ο Μασκ ήταν σοβαρός για το συγκεκριμένο θέμα παρουσιάζοντας μία εντελώς διαφορετική εκδοχή της κατάστασης.

«Του προσέφερα ένα πραγματικό ραντεβού. Ο Ντάνα Γουάιτ (επικεφαλής του UFC) προσφέρθηκε να γίνει ένας νόμιμος αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Έλον δεν επιβεβαιώνει την ημερομηνία, μετά λέει ότι χρειάζεται εγχείρηση και τώρα ζητάει να κάνουμε προπόνηση στην πίσω αυλή του σπιτιού μου», είπε συγκεκριμένα.

Κι έπειτα συμπλήρωσε: «Αν ο Έλον σοβαρευτεί ποτέ για μια πραγματική ημερομηνία και μια επίσημη εκδήλωση, ξέρει πώς να με βρει. Διαφορετικά, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε παρακάτω. Θα επικεντρωθώ στο να αγωνίζομαι με ανθρώπους που παίρνουν το άθλημα στα σοβαρά».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ