Γιοβάνοβιτς: «Μείναμε όρθιοι, μεγαλώσαμε ως ομάδα» – Τι είπε για την επική πρόκριση του Παναθηναϊκού

Για την επική πρόκριση επί της Μαρσέιγ στα πέναλτι μίλησε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως το «τριφύλλι» μεγάλωσε ως ομάδα. Ο Παναθηναϊκός στάθηκε όρθιος στο κατάμεστο Βελοντρόμ και κατόρθωσε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τα play-offs του Champions League, παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0.

Ο αρχιτέκτονας των «πρασίνων» μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε: «Ξέραμε πως παίζαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, μπροστά στο κοινό της. Υποφέραμε, ήταν μέρος του παιχνιδιού κόντρα σε μία τέτοια ομάδα, μείναμε όρθιοι διεκδικήσαμε τις πιθανότητες μας και πήραμε την πρόκριση που ήταν ο στόχος μας».

Μιλώντας για τα δύο γκολ και την αντίδραση ανέφερε: «Σίγουρα το πρώτο μέρος και ο τρόπος που έπαιζε η Μαρσέιγ δε μας άφησε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα και στο χώρο που θέλαμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ στην αρχή που μας έβαλε πίεση, ένα στο τέλος και ξέραμε πως έπρεπε να διορθώσουμε πράγματα να βάλουμε γκολ, για να έχουμε περιθώριο πρόκρισης».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί – όπως είναι λογικό – στην παράταση και την δραματική διαδικασία των πέναλτι λέγοντα τα εξής:«Ήταν δύσκολο για εμάς στην παράταση, ήταν κουρασμένοι όλοι, είχαμε κάρτες, μέσα όμως σε αυτή τη διαδικασία βελτιωνόμαστε και πιστεύουμε στην ομάδα, είχαμε πίστη πως θα το κάνουμε, μεγαλώσαμε ως ομάδα. Τα πέναλτι δεν έχουν φαβορί, ήταν ψύχραιμα τα παιδιά τα καταφέραμε, ήταν δίκαιο και με τον τρόπο που παίξαμε στο πρώτο παιχνίδι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ