Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Μιλούσε συχνά για τον Ιησού

Η βραβευμένη με Grammy και βαθιά θρησκευόμενη τραγουδίστρια Mandisa πέθανε, εχθές 18 Απριλίου στο σπίτι της  σε ηλικία 47 ετών.

Δείτε την Miley Cyrus να ερμηνεύει το “Flowers” στα βραβεία Grammy

Το K-Love Radio ανέφερε ότι η Mandisa, της οποίας το πλήρες όνομα ήταν Mandisa Hundley, πέθανε στο σπίτι της στο Nashville ενώ η αιτία του  της θανάτου δεν έχει γίνει γνωστή.

Βραβεία Grammy 2024: Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

Η εκλιπούσα καταγόταν από την Καλιφόρνια ενώ σπούδασε φωνητική τζαζ στο American River College στο Σακραμέντο και μουσική στο Πανεπιστήμιο Fisk στο Τενεσί.

Σελίν Ντιόν: Η εμφάνιση – έκπληξη στα βραβεία Grammy 2024 – Συγκίνησε πάνω στη σκηνή

Η τραγουδίστρια πέρασε από οντισιόν για το American Idol το 2005, αναφέροντας τις ότι στις μουσικές της επιρροές ήταν οι Def Leppard και η Whitney Houston.

«Η Μαντίσα αγαπούσε τον Ιησού και χρησιμοποίησε τα τραγούδια της για να μιλήσει για Εκείνον. Η καλοσύνη της ήταν επική, το χαμόγελό της μαγνήτιζε και η  φωνή της ήταν μαγική αλλά δεν ταίριαζε με το μέγεθος της καρδιάς της. Η Mandisa πάλεψε με την κατάθλιψη  κάτι που είχε το σθένος να το πει δημόσια», δήλωσε ο David Pierce, Διευθυντής Media της K-LOVE.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Mandisa κυκλοφόρησε πέντε ολοκληρωμένα άλμπουμ και ένα Χριστουγεννιάτικο LP. Κυκλοφόρησε επίσης τα απομνημονεύματα, «Out of the Dark: My Journey Through the Shadows to Find God’s Joy», το 2022.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ