Μάικλ Κέιν: Κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλίο στα 90 του χρόνια

Το πρώτο του βιβλίο στα 90 του χρόνια κυκλοφορεί ο Μάικλ Κέιν.

Μάλιστα, το βιβλίο του λατρεμένου ηθοποιού θα έχει τίτλο «Deadly Game» και θα αφηγείται την ιστορία του Χάρι Τέιλορ, ενός αστυνομικού και της ομάδας του που ανακαλύπτουν μια επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με την εκδότρια του βρετανικού οίκου Hodder & Stought Rowena Webb, ο ηθοποιός έγραψε το βιβλίο στην περίοδο της καραντίνας όταν διάβασε για δύο εργαζόμενους που ανακάλυψαν ουράνιο σε μία χωματερή στο ανατολικό Λονδίνο.

«Ήταν στόχος μου εδώ και χρόνια να γράψω ένα βιβλίο θρίλερ. Είναι το είδος που αγαπώ περισσότερο να διαβάζω και έχω πραγματικά ενθουσιαστεί από το βιβλίο και τη συνεργασία μου με τον εκδοτικό οίκο. Ελπίζω οι αναγνώστες να απολαύσουν τη γνωριμία με τον Χάρι Τέιλορ όσο κι εγώ», δήλωσε στους «The Times» ο σταρ ο οποίος έχει υποδυθεί έξι φορές χαρακτήρες με το όνομα «Χάρι».

Βασικοί ύποπτοι στην υπόθεση είναι ένας «αριστοκράτης Άγγλος έμπορος έργων τέχνης και ένας «πάμπλουτος Ρώσος».

Επίσης, εμπλέκονται «Βρετανοί νεοναζί και κολομβιανά καρτέλ ναρκωτικών», με τον Χάρι «να είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που θα φτάσει στην καρδιά της απίστευτης αυτής εγκληματικής οργάνωσης».

«Διαβάζω μόνο θρίλερ. Είμαι άνθρωπος της περιπέτειας, δεν είμαι άνθρωπος της λογοτεχνίας, οπότε δεν προσπαθώ να αντικαταστήσω τον Σαίξπηρ εδώ», είχε πει ο βραβευμένος ηθοποιός το 2021.

Όπως αναφέρει η «Guardian» το «Deadly Game» θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ