Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον εραστή της ενώ κοιμόταν – Το «διαφορετικό» σεξ, η εμμονή με τους serial killers και το κελτικό στιλέτο

Ένοχη κρίθηκε η Σάγια Γκρόουβς για την άγρια δολοφονία του εραστή της, τον οποίο μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ενώ εκείνος κοιμόταν. Η 27χρονη μητέρα, που έχει εμμονή με τα εγκλήματα και έχει κορνιζάρει φωτογραφίες των κατά συρροή δολοφόνων Τεντ Μπάντι και Τζέφρι Ντάμερ, χαμογέλασε όταν το δικαστήριο ανακοίνωσε την απόφασή του.

Η Γκρόουβς, που περιγράφεται ως ζηλιάρα και ως ένα άτομο που ξέρει να χειραγωγεί, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο της ισόβιας κάθειρξης επειδή μαχαίρωσε 22 φορές τον Φράνκι Φιτζέραλντ, όταν αντιλήφθηκε ότι το θύμα είχε στείλει ένα μήνυμα σε μία 13χρονη.

Η 27χρονη φέρεται να είχε «εμμονή» με τις σεξουαλικές επιδόσεις του 25χρονου εραστή της, ενώ η σεξουαλική ζωή του ζευγαριού περιλάμβανε δουλεία, κυριαρχία, υποταγή και μαζοχισμό, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Η 27χρονη που καταδικάστηκε για την δολοφονία του εραστή της

Όπως είπαν οι ένορκοι, η 27χρονη κάλεσε έναν φίλο της μετά το έγκλημα και «γελώντας» του έδειξε το άψυχο σώμα του εραστή της, λέγοντας «τον ξέκανα». Προηγουμένως, είχε απειλήσει να κάνει την ζωή του μίζερη διαρρέοντας βίντεο με φερόμενες σεξουαλικές κακοποιήσεις της από τον ίδιο.

Ωστόσο, το δικαστήριο άκουσε ηχογραφήσεις του ζευγαριού – που φέρεται ότι κάποιους μήνες πριν από την δολοφονία άρχισε να κάνει χρήση κοκαΐνης – οι οποίες φανέρωναν ότι οι σεξουαλικές πράξεις μεταξύ τους ήταν στην πραγματικότητα «συναινετικές», ενώ χρησιμοποιούσαν την κωδικοποιημένη φράση «κόκκινο φως».

Η Γκρόουβς είχε κορνιζάρει φωτογραφίες κατά συρροή δολοφόνων

Όταν ο 25χρονος Φιτζέραλντ πέθανε από την ακατάσχετη αιμορραγία εξαιτίας των τραυμάτων του, η Γκρόουβς επιχείρησε να δημιουργήσει ένα «ψεύτικο άλλοθι» για τον εαυτό της, εμπνευσμένη από αληθινά ντοκιμαντέρ εγκλημάτων, προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη.

Στο πλαίσιο αυτό, έστειλε ένα μήνυμα σε μία φίλη της, ισχυριζόμενη ότι ο εραστής της την είχε εγκαταλείψει και η σχέση τους είχε τελειώσει. Το πτώμα, ωστόσο, του νεαρού άνδρα ήταν ήδη τυλιγμένο μέσα σε σακούλες απορριμμάτων, μέσα στο δωμάτιό της.

Πέντε εβδομάδες μετά την έναρξη της δίκης, σήμερα, το δικαστήριο του Ουίντσεστερ στη Βρετανία, έκρινε ένοχη την Γκρόουβς για φόνο. Η ίδια, χαμογέλασε όταν άκουσε την ετυμηγορία.

Το θύμα βρέθηκε άγρια δολοφονημένο

Κατά τη διάρκεια της δίκης, αναφέρθηκε ότι η 27χρονη είχε αγοράσει ένα κελτικό στιλέτο, το οποίο αργότερα χρησιμοποίησε για να μαχαιρώσει τον εραστή της, αλλά και για τα «τελετουργικά» της, λέγοντας ότι «ενίσχυε τις πνευματικές συνδέσεις».

Εκτός από τις αφίσες των δολοφόνων, η Γκρόουβς είχε μια βιβλιοθήκη σε σχήμα φέρετρου και τέσσερα «διακοσμητικά» μαχαίρια -με απεικονίσεις κακοποιών του κινηματογράφου. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού ανέφεραν ότι μία «απίστευτα έντονη» μυρωδιά χλωρίνης έβγαινε από την κρεβατοκάμαρα.

«Προσπάθησε να μου επιτεθεί, δεν είναι η πρώτη φορά, έχω βίντεο που με βιάζει και με χτυπάει», ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων η κατηγορούμενη.

Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε, το ζευγάρι είχε τοποθετήσει μια κάμερα στην κρεβατοκάμαρα προκειμένου να τους καταγράφει ενώ έκαναν σεξ. Το υλικό αυτό θα χρησιμοποιούσε η Γκρόουβς για να τον εκβιάσει, ισχυριζόμενη ότι ο εραστής της την κακοποιούσε. Σύμφωνα με ηχογραφήσεις, όμως, το σεξ μεταξύ τους ήταν συναινετικό.

Η ποινή της Γκρόουβς αναμένεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ