Λονδίνο: Επίθεση με οξύ σε μια μητέρα και στα δύο παιδιά της – Ούρλιαζε «τα μάτια μου»

Επίθεση με οξύ δέχτηκε μια γυναίκα και τα δύο μικρά παιδιά της στο νότιο Λονδίνο. Η μητέρα με τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αφού ένας άνδρας τους πέταξε μια ύποπτη διαβρωτική ουσία χθες το βράδυ στην περιοχή Κλάπαμ Κόμμον. Επιπλέον έξι άνθρωποι, ανάμεσα τους και τρεις αστυνομικοί, τραυματίστηκαν ελαφριά προσπαθώντας να τους βοηθήσουν.

Ο δράστης παραμένει άφαντος ενώ οι αρχές αναζητούν «να προσδιορίσουν τι οδήγησε σε αυτό το φρικτό περιστατικό». Ένας μάρτυρας είπε στην εφημερίδα Sun ότι η μητέρα και τα παιδιά της ήταν με έναν άνδρα όταν το ζευγάρι βγήκε από ένα όχημα και άρχισαν να τσακώνονται στο δρόμο.

 

Ο ύποπτος έβγαλε ένα παιδί από το αυτοκίνητο και το χτύπησε βίαια στο οδόστρωμα, ανέφερε το Sky News, επικαλούμενο μάρτυρα. Λίγο αργότερα, μια γυναίκα που μάλωνε με τον ύποπτο άρχισε να ουρλιάζει «Τα μάτια μου. Τα μάτια μου. Κάλεσε την αστυνομία. Τα μάτια μου».

Ο ντετέκτιβ Αλεξαντερ Καστλ επεσήμανε ότι η αστυνομία χρησιμοποιεί όλους τις πηγές της ενώ ενθάρρυνε όσους έχουν πληροφορίες να καλέσουν το 999.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ