Κύπρος: Νεκρός ο 59χρονος που έριξε βενζίνη και έκαψε τον θείο του – Σε κρίσιμη κατάσταση δύο γυναίκες

Συγκλονίζει την Κύπρο η νέα στυγερή δολοφονία που σημειώθηκε στο χωριό Πύργος, στη Λεμεσό. Ένας 59χρονος εισέβαλε στο σπίτι του θείου του κρατώντας ένα κυνηγετικό όπλο και ένα μπιτόνι βενζίνης και έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και δύο γυναίκες να υποστούν εγκαύματα. Στη συνέχεια, όλα δείχνουν, ότι ο δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο συναγερμός σήμανε περίπου στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε κλήση για πυρκαγιά σε σπίτι, στο χωριό Πύργος. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στο σημείο και κατέσβεσαν τη φωτιά. Τότε, αποκαλύφθηκε το έγκλημα.

δολοφονία Κύπρος

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο 59χρονος περιέλουσε το σαλόνι του σπιτιού με βενζίνη και στη συνέχεια έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα ο 76χρονος θείος του να καεί ζωντανός. Η θεία του και μία φίλη της, που επίσης βρισκόταν στο σπίτι, υπέστησαν εγκαύματα και διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για τις πρώτες βοήθειες.

Ο άτυχος 79χρονος εντοπίστηκε με σοβαρά τραύματα στη βεράντα της κατοικίας. Κλήθηκε ασθενοφόρο και διαπιστώθηκε ότι ο ηλικιωμένος δεν έφερε ζωτικά σημεία, δηλαδή ήταν νεκρός. Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν εντός της οικίας και έφεραν σοβαρά εγκαύματα. Πληροφορίες του philenews.com, μάλιστα, αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας τους χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

δολοφονία Κύπρος

Λίγο αργότερα, ο 59χρονος δράστης εντοπίστηκε από συγχωριανούς του με τραύματα στο κεφάλι, περίπου ένα χιλιόμετρο έξω από το χωρίο.

Διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός από σφαίρες πυροβόλου όπλου και εκτιμάται ότι έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, ο δράστης φέρεται να είχε διαφορές με τον θείο του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ