Κύπρος: Χάκερ κατηγορείται ότι σκότωσε 31χρονο με 10 σφαίρες – Θρίλερ με το πού έθαψε το πτώμα

Θρίλερ στην Κύπρο με την εξαφάνιση ενός 31χρονου, ο οποίος θεωρείται ότι έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας από έναν 24χρονο χάκερ, που έχει συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές.

Γραπτή μαρτυρία «καίει» τον 24χρονο κατηγορούμενο, καθώς τον θέλει να έχει εκμυστηρευθεί ότι πυροβόλησε με 10 σφαίρες και σκότωσε τον Άγγελο Περικλέους και στη συνέχεια έθαψε το πτώμα, σε τοποθεσία που παραμένει άγνωστη, μέχρι στιγμής.

Ο 24χρονος ύποπτος χάκερ τελεί υπό σύλληψη από την περασμένη Κυριακή και βρίσκεται αντιμέτωπος με τα αδικήματα της συνωμοσίας, φόνου εκ προμελέτης, παράνομης κατοχής πιστολιού, παράνομης κατοχής και μεταφοράς σφαιρών. Επίσης, αντιμετωπίζει τα αδικήματα της απαγωγής με σκοπό τον φόνο και εμπρησμού οχήματος.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού με τον επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας του ΤΑΕ Λεμεσού, Κώστα Μιχαήλ, να αιτείται την ανανέωση της κράτησής του για άλλες οκτώ ημέρες. Ο 24χρονος ύποπτος επανασυνελήφθη, το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα και ανανέωσε την κράτησή του.

Καθοριστική για τις εξελίξεις, ήταν η κατάθεση που έδωσε ο 71χρονος συλληφθείς και θείος του 24χρονου χάκερ. Στις 30 Απριλίου ο 71χρονος προέβη σε γραπτή κατάθεση. Όπως ακούστηκε στο Δικαστήριο, στην κατάθεσή του ανέφερε ότι το πρωί της 21ης Απριλίου, ενώ κοιμόταν στην οικία του, τον επισκέφθηκε ο 24χρονος ανιψιός του και αφού τον ξύπνησε, υπό την απειλή πιστολιού τον υποχρέωσε να μεταβούν μαζί στο πεδίο βολής του Παλιομετόχου για να κάψουν το όχημα του 31χρονου.

Είπε ακόμη ότι ο 24χρονος του αποκάλυψε ότι είχε σκοτώσει τον Άγγελο Περικλέους με πιστόλι και στη συνέχεια τον έθαψε. Φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε προσωπικές και οικονομικές διαφορές με το θύμα.

Το παζλ της δολοφονίας του άτυχου 31χρονου έχει σχεδόν συμπληρωθεί και το μόνο που απομένει είναι να εντοπιστεί πού έχει δολοφονηθεί και ταφεί το θύμα.

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του πτώματος

Το μεσημέρι της Παρασκευής (5/6) ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του πτώματος του 31χρονου Άγγελου Περικλέους, που ήταν σε εξέλιξη από το πρωί. Δυστυχώς, δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews.com από την Αστυνομία, οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του Πεντακώμου. Στις έρευνες συμμετείχαν στελέχη της αστυνομίας και της Πολιτικής Άμυνας, που χρησιμοποίησαν και drone σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί το σημείο όπου ο δράστης έθαψε το πτώμα του άτυχου 31χρονου.

Δείτε φωτογραφίες από τις έρευνες:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ