Καζακστάν: Έφηβος τραυμάτισε με τσεκούρι τρεις μαθητές – «Στόχευσε στην καρδιά»

Τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός επίθεσης με τσεκούρι που εξαπέλυσε ένας έφηβος στο Καζακστάν, ο οποίος εισέβαλε σήμερα σε σχολείο της πόλης Πετροπαβλόσκ, στο βόρειο Καζακστάν.

Ο μαθητής, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, φορούσε μία πλαστική μάσκα και κρατούσε ένα τσεκούρι, όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές Αρχές, που προχώρησαν στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο μαθητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και η κατάστασή τους είναι σταθερή, ενώ ένας τρίτος πήρε εξιτήριο αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες.

Όπως έγραψε η τοπική ειδησεογραφική σελίδα Petropavlovsk News επικαλούμενη έναν αυτόπτη μάρτυρα, ο έφηβος «όρμησε στον διάδρομο κραδαίνοντας το τσεκούρι και επιτιθέμενος στους μαθητές».

Ο αυτόπτης μάρτυρας, που είναι μαθητής, πρόσθεσε ότι ο δράστης «στόχευσε στην καρδιά ενός αγοριού. Το αγόρι έβαλε μπροστά τα χέρια του για να προστατευθεί».

Τέτοιου είδους βίαιες επιθέσεις είναι σπάνιο φαινόμενο στα σχολεία του Καζακστάν, παρά το γεγονός ότι καταγράφονται περιστατικά σχολικού εκφοβισμού και βίας από συμμορίες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ