Κάτω από βαγόνι έπεσε γυναίκα στο Μετρό του Λονδίνου – ΦΩΤΟ

Κάτω από βαγόνι έπεσε μια γυναίκα στο Μετρό του Λονδίνου λίγο μετά τις 8 το πρωί (τοπική ώρα), όταν σπρώχτηκε από το πλήθος ενώ περίμενε το τρένο στον σταθμό Clapham South.

Στο σημείο κατέφθασαν πυροσβέστες, ασθενοφόρο και αστυνομικοί από την Βρετανική Μητροπολιτική Αστυνομία Μεταφορών και από την Μητροπολιτική Αστυνομία.

Very busy: Overcrowding at Brixton station in south London today following the accident at Clapham South

Οι πυροσβέστες σήκωσαν το βαγόνι στα χέρια για να απεγκλωβίσουν την γυναίκα, η οποία σύμφωνα με την δήλωση του Nigel Holness, διευθυντή εργασιών στο Μετρό του Λονδίνου, δεν φέρει τραύματα που να απειλούν την ζωή της.

Η κυκλοφορία του Μετρό διεκόπη για μία ώρα μεταξύ των σταθμών Morden και Kennington.

Emergency services on the scene: One witness told of how fire crews hoisting up a Tube train to free the woman, while another said the woman was pulled underneath the train as it approached

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως «ύποπτο» και συμπλήρωσε: «Οι αξιωματικοί μας κλήθηκαν στον σταθμό Clapham South του Μετρό στο Λονδίνο, λίγο μετά τις οκτώ το πρωί, την Πέμπτη, 12 Μαρτίου, μετά από αναφορά για τραυματισμό επιβάτη στη βόρεια πλατφόρμα».

Waiting: Queues outside Balham station. Transport for London denied the incident was due to overcrowding

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο στο Μετρό του Λονδίνου επικρατεί χάος, ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες, που θεωρούνται ώρες αιχμής.

Πηγή: dailymail

 

Διαβάστε επίσης:

Άνδρας έπεσε στο κενό αγκαλιά με βρέφος – ΤΩΡΑ

Σκότωσε γυναίκα, πεθερά και αυτοκτόνησε – ΦΩΤΟ

Θρήνος στην Ημαθία για την αδικοχαμένη 17χρονη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ