Καθηγήτρια είχε κοιμηθεί με πάνω από 100 άτομα και παρενόχλησε 15χρονο μαθητή – «Προσπαθούσε να μου δημιουργήσει ενοχές»

Μία καθηγήτρια φέρεται να έπιασε τα γεννητικά όργανα και να φίλησε στο στόμα έναν έφηβο μαθητή. Η γυναίκα εργαζόταν ως καθηγήτρια μουσικής στο σχολείο του, όπως ανακοινώθηκε στην δίκη, στη Βρετανία.

Η Emma Ginger κατηγορείται ότι άγγιξε το 15χρονο αγόρι δύο φορές ενώ έκανε μια «ακατάλληλη» εμφάνιση σε ένα μαθητικό πάρτι τον Ιούλιο του 2021. Η εισαγγελία ισχυρίζεται ότι η 36χρονη αγκάλιαζε και έπιανε πολύ τον ανήλικο αφού μέθυσε. Μάλιστα η καθηγήτρια φέρεται να του είπε ότι «θα έχανε τη δουλειά της» γι’ αυτό που έκανε.

Στο βρετανικό δικαστήριο αναφέρθηκε ότι η καθηγήτρια, η οποία αρνείται δύο κατηγορίες για σεξουαλική δραστηριότητα με παιδί κάτω των 16 ετών, είχε επίσης μιλήσει σε μαθητές για την σεξουαλική της ζωή.

Η 36χρονη φέρεται να είχε υποστηρίξει ότι κοιμήθηκε με περισσότερα από 100 άτομα όταν φοιτούσε στο πανεπιστήμιο. Σε μία άλλη περίσταση είπε στον 15χρονο μαθητή ότι είχε κάνει μία συγκεκριμένη σεξουαλική πράξη στον σύζυγό της το προηγούμενο βράδυ.

Μεθυσμένη στο πάρτι η καθηγήτρια

Ο εισαγγελέας Julian Lynch δήλωσε στους ενόρκους τη Δευτέρα ότι η καθηγήτρια δίδασκε τον 15χρονο «για αρκετό καιρό» και είχε τη φήμη ότι ήταν «διασκεδαστική δασκάλα». «Με την πάροδο του χρόνου η κυρία Ginger θόλωνε τα πρέποντα όρια. Πήγαινε σε πάρτι με μαθητές εκτός σχολικού ωραρίου και έλεγε ότι το αγόρι φαινόταν ελκυστικό ή ότι μύριζε ωραία», ανέφερε ο εισαγγελέας.

Οι ένορκοι πληροφορήθηκαν ότι η Ginger συμμετείχε σε ένα πάρτι με μαθητές το βράδυ της 17ης Ιουλίου 2021. Ο κ. Lynch περιέγραψε πώς η συμπεριφορά της κατηγορούμενης είχε επιδεινωθεί κατά τη διάρκεια του πάρτι, καθώς γινόταν όλο και πιο μεθυσμένη. Τότε άρχισε να πιάνει περισσότερο και να αγκαλιάζει και να συμπεριφέρεται με τρόπο που δεν ήταν κατάλληλος για μία καθηγήτρια.

Άρχισε να κάνει ερωτήσεις στο αγόρι και τον ρώτησε αν είχε αισθήματα για εκείνη. Επίσης τον ρώτησε αν την θεωρούσε όμορφη. «Το Στέμμα λέει ότι την έλκυε αυτός ο 15χρονος μαθητής. Η κυρία Ginger συνέχισε τις σωματικές προσπάθειες να φλερτάρει με το αγόρι και έβαλε επανειλημμένα το χέρι της γύρω από τη μέση του», εξήγησε ο εισαγγελέας. Ο κ. Lynch περιέγραψε πώς η κατηγορούμενη είχε καθίσει δίπλα στο αγόρι στο πάρτι και άρχισε να το αγγίζει.

«Ρώτησε και πάλι αν το αγόρι έλκεται από αυτήν. Είπε στο αγόρι ότι θα έχανε τη δουλειά της γι’ αυτό που έκανε», σημείωσε ο εισαγγελέας. Ισχυρίστηκε ότι η καθηγήτρια έτριψε τα χέρια της στο σώμα του αγοριού πάνω από τα ρούχα του, μεταξύ άλλων και στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. «Το αγόρι περιγράφει ότι έπαθε σοκ. Η κυρία Ginger του ψιθύρισε στο αυτί ότι ήθελε να μάθει τι συνέβαινε», είπε ο εισαγγελέας.

Το θύμα έδωσε συνέντευξη στην αστυνομία αφού έκανε την καταγγελία για τη συμπεριφορά της καθηγήτριας. Ένα βίντεο της συνέντευξης προβλήθηκε στο δικαστήριο για τους ενόρκους. «Η κυρία Ginger έλεγε συνεχώς ότι θα έχανε τη δουλειά της γι’ αυτό που έκανε», ανέφερε ο 15χρονος.

«Προσπαθούσε να μου δημιουργήσει ενοχές»

Είπε ότι «κινούσε τα χέρια της γύρω του, πιέζοντας» το σώμα του πάνω από τα ρούχα του. «Έπαθα σοκ. Δεν μπορούσα να κουνηθώ και δεν ήξερα τι να κάνω. Ήμουν φοβισμένος και αισθανόμουν ότι θέλω να κάνω εμετό», είπε ο έφηβος.

Στη συνέχεια η κατηγορούμενη στη συνέχεια έσπρωξε το πρόσωπο του αγοριού προς το δικό της και τον φίλησε στα χείλη – προσπαθώντας να βάλει τη γλώσσα της στο στόμα του.

Το αγόρι περιέγραψε τα επακόλουθα του περιστατικού, λέγοντας ότι τις επόμενες ημέρες η κατηγορούμενη είχε πει ότι ήταν «τύφλα στο μεθύσι» και δεν ήξερε τι έκανε. «Προσπαθούσε να μου δημιουργήσει ενοχές. Είχε πολλά προσωπικά προβλήματα. Είπε ότι έφταιγα εγώ που δεν ήμουν εκεί για να βεβαιωθώ ότι ήταν καλά», είπε ο 15χρονος.

Κατά την διάρκεια των ερωτήσεων από τον συνήγορο υπεράσπισης James McCrindell, το αγόρι παραδέχτηκε ότι κατανάλωσε αλκοόλ στο πάρτι, όπου υπήρχαν μπύρα, μηλίτης και βότκα. Ωστόσο, δήλωσε ότι δεν ήπιε σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην θυμάται τίποτα από αυτά που συνέβησαν.

Μιλώντας μέσω σύνδεσης βίντεο, το αγόρι δήλωσε: «Δεν πίνω πραγματικά σε σημείο που να μη θυμάμαι τίποτα. Ξέρω το δικό μου όριο. Στο πάρτι, ναι, είχα πιει αλκοόλ. Αλλά σε μια τόσο σοβαρή κατάσταση επανήλθα πίσω στην πραγματικότητα του τι έκανε. Δεν πρόκειται να πιω σε σημείο που να ξεράσω, να λιποθυμήσω ή να μη θυμάμαι τίποτα», ανέφερε ο 15χρονος.

Το αγόρι είπε στον κ. McCrindell ότι είχε πιει περίπου μισό μπουκάλι κρασί αμέσως μετά το περιστατικό. Το αγόρι είπε στο δικαστήριο ότι ήταν «λίγο μεθυσμένος» αλλά θυμόταν τα πάντα από τη βραδιά.

«Δεν θέλω να ξαναζήσω αυτό το πάρτι ποτέ ξανά»

Ο κ. McCrindell τον ρώτησε αν η βραδιά ήταν «θολή». Το αγόρι είπε: «Όχι ακριβώς, θυμάμαι το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς. Θυμόμουν τα πραγματικά σωματικά περιστατικά».

Τότε ο δικηγόρος της καθηγήτριας είπε: «Όσον αφορά το ποτό σου, αυτό που έκανες είναι ότι ελαχιστοποίησες το βαθμό στον οποίο ήσουν μεθυσμένος. Τι απαντάς σε αυτό;». «Δεν είμαι, θυμάμαι τη συγκεκριμένη κατάσταση μέθης στην οποία βρισκόμουν, επειδή θυμάμαι τι συνέβη», απάντησε ο έφηβος.

Στο δικαστήριο το αγόρι υποστήριξε ότι ένας φίλος που βρισκόταν στο πάρτι θα είχε δει τα αδικήματα να λαμβάνουν χώρα. Ο κ. McCrindell του είπε ότι ήταν ένα διασκεδαστικό πάρτι και ότι δεν είχε συμβεί τίποτα.

«Δεν ήταν ακριβώς πολύ διασκεδαστικό. Δεν θέλω να ξαναζήσω αυτό το πάρτι ποτέ ξανά», είπε ο 15χρονος. Σε μία άλλη περίπτωση η καθηγήτρια φέρεται να είπε στο θύμα ότι είχε αποβάλλει και ο 15χρονος δεν ήταν εκεί να την στηρίξει τις επόμενες ημέρες.

Οι ένορκοι άκουσαν επίσης ότι η κατηγορούμενη είπε στο αγόρι ότι έχασε την παρθενιά της σε ηλικία 14 ετών. Ο κ. McCrindell ρώτησε το αγόρι αν τα «θετικά» σχόλια που δέχτηκε από την Ginger θα είχαν γίνει δεκτά από άλλους μαθητές.

Το αγόρι είπε ότι αυτό ήταν το πιθανότερο, αλλά πρόσθεσε: «Για έναν καθηγητή να κάνει κομπλιμέντα για το πώς μυρίζει κάποιος δεν είναι ακριβώς σύμφωνα με τα πρότυπα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ