Κατεχόμενα: Νέο ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή συνεργάτη του Ντενκτάς

Μετά τη δημοσιοποίηση του ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ που προκάλεσε σάλο στα Κατεχόμενα οδηγώντας τον σε παραίτηση, αν και ο ίδιος επισημαίνει ότι πρόκειται για μοντάζ, ένα νέο ροζ βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή έναν στενό συνεργάτη του Σερντάρ Ντενκτάς, γιου του ιστορικού ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ραούφ Ντενκτάς.

Σύμφωνα με το alphanews.live, πρωταγωνιστής του νέου βίντεο είναι ο Τουζούν Τουναλί, βοηθός Γραμματέα και σημαίνων στέλεχος του Δημοκρατικού Κόμματος του Ντενκτάς.

Το επίμαχο βίντεο δημοσιεύθηκε στο twitter από τον λογαριασμό «Deli Cavus», για τον οποίο ο Τούρκος καταζητούμενος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πέκερ είχε προειδοποιήσει ότι κατέχει «αμαρτωλό» υλικό που κατάφερε να εξασφαλίσει ο ίδιος.

Σε αναμμένα κάρβουνα οι Τουρκοκύπριοι πολιτικοί

Στο βίντεο καταγράφονται εικόνες παρόμοιες με αυτές στο βίντεο με πρωταγωνιστή τον Ερσάν Σανέρ, με ερωτικές περιπτύξεις του κυρίου Τουναλί με γυναίκα, μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης πολλοί Τουρκοκύπριοι πολιτικοί κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα» μετά τη δημοσιοποίηση των δύο βίντεο, όπως μετέδωσε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του alphanews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ