Κάμερα “έπιασε” 17χρονη μαθήτρια που το είχε σκάσει με τον καθηγητή της

Εικόνες από κάμερα ασφαλείας σε βενζινάδικο στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, αποκάλυψαν ότι μια 17χρονη που είχε εξαφανιστεί πριν από λίγες ημέρες, βρίσκεται μαζί με τον 27χρονο καθηγητή της.

Η 17χρονη Caitlyn Frisina είχε εξαφανιστεί το βράδυ του Σαββάτου. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη της. Η οικογένεια της δήλωσε την εξαφάνιση της την Κυριακή το πρωί. Σύμφωνα με τις αρχές, φαίνεται ότι το έσκασε με τη θέληση της από το σπίτι της στο Columbia County με τον 27χρονο βοηθό προπονητή Rian Rodriguez.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση ανακοίνωσαν πως η κοπέλα είχε στείλει μήνυμα σε φίλη της, το οποίο έδειχνε ότι ήταν με τον Rodriguez και πιθανότατα έχουν σχέση.

Στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας σε βενζινάδικο στο St. George, στη Τζόρτζια, ήταν η πρώτη φορά που είδαν οι αρχές την έφηβη και τον προπονητή μετά την εξαφάνιση της.

«Είναι με έναν άνθρωπο 10 χρόνια μεγαλύτερό της. Είναι νομικά ανήλικη παρόλο που είναι 17 ετών. Εξακολουθεί να μην είναι σε ηλικία συναίνεσης από τον νόμο. Αυτή είναι η ανησυχία μας και φυσικά το γεγονός ότι δεν ξέρουμε αν είναι καλά» δήλωσε ο σερίφης Mark Hunter στο CBS.

Ο Hunter τόνισε ότι η Frisina και ο Rodriguez πήγαν την Κυριακή σε ένα ενεχυροδανειστήριο στη Β. Καρολίνα. Επίσης, η 17χρονη έκανε ανάληψη $200 από ένα ATM, πριν η κάμερα τους εντοπίσει στο βενζινάδικο.

Η μητέρα της 17χρονης την παρακάλεσε δημόσια να γυρίσει σπίτι και να ενημερώσει κάποιον ότι είναι ασφαλής. «Caitlyn αν με βλέπεις θέλουμε μόνο να ξέρεις ότι σε αγαπάμε και μας λείπεις. Πρέπει να ξέρουμε ότι είσαι ασφαλής. Σε παρακαλώ πάρε μας τηλέφωνο, πάρε κάποιον, πες σε κάποιον. Σε περιμένουμε με ανοιχτή αγκαλιά».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Nydailynews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ