Ιταλία: «Ένιωσα έναν πόνο στην πλάτη, ενώ έκανα βόλτα το μωρό μου» λέει ο ποδοσφαιριστής που μαχαιρώθηκε

Σε σοκ βρίσκεται η Ιταλία μετά την δολοφονική επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο του Μιλάνου και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 30χρονου και των τραυματισμό πέντε άλλων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής της Μόντσα, Πάμπλο Μαρί.

Ο κεντρικός αμυντικός της Μόντσα, που αγωνίζεται στην Ιταλία ως δανεικός από την Άρσεναλ μετέβη κατευθείαν στο νοσοκομείο και γλίτωσε τα χειρότερα. Ο 29χρονος Ισπανός στόπερ μίλησε στην ιταλική gazzetta dello sport για το πώς βίωσε τη στιγμή της επίθεσης, ενώ έκανε βόλτα με το μωρό του. «Ήμουν τυχερός επειδή είδα έναν άνθρωπο να πεθαίνει μπροστά μου. Έκανα βόλτα με το καρότσι του μωρού μου. Ένιωσα έναν βασανιστικό πόνο στην πλάτη μου και τότε εκείνος ο άνθρωπος μαχαίρωσε ένα αγόρι στον λαιμό του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάμπλο Μάρι.

Σε δηλώσεις του ο άμεσος συνεργάτης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην Μόντσα,  Αντριάνο Γκαλιάνι αποκάλυψε ότι οι συμπαίκτες του Μαρί έκλαιγαν μόλις πληροφορήθηκαν την είδηση και ζήτησε την αναβολή του αγώνα με την Μπολόνια.

«Η ομάδα σε είναι σε κατάσταση σοκ για την περιπέτεια του Πάμπλο Μαρί. Χθες βράδυ άκουσα τους παίκτες μας και έκλαιγαν, μίλησα για μισή ώρα με τον Πεσίνα (σ.σ. ο αρχηγός της ομάδας).

Αυτά είναι αποδυτήρια φίλων. Για αυτό το λόγο ζητήσαμε την αναβολή του αγώνα με την Μπολόνια, θα δούμε τι θα συμβεί”, τόνισε αρχικά ο Γκαλιάνι, για να προσθέσει:

«Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα της επέμβασης αλλά τα παιδιά είναι ακόμα σοκαρισμένα, την Πέμπτη τα πρώτα νέα ήταν τρομερά, όταν μάθαμε για το μαχαίρωμα του Πάμπλο.

Αν δεν είχε τόσους δυνατούς μύες ίσως το μαχαίρι να είχε κολλήσει στην πλάτη του και να είχε πεθάνει. Τον βοήθησε το γεγονός πως είναι αθλητής κα έχει δυνατούς μύες που συγκρατούν το μαχαίρι.

Θα χρειαστούν δύο μήνες για να τον δούμε να προπονείται ξανά δυστυχώς χρειάζονται περισσότεροι πριν επιστρέψει στο γήπεδο, ας πούμε ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις μήνες».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ