Ιταλία: Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο – Ένας νεκρός, γνωστός ποδοσφαιριστής ανάμεσα στους τραυματίες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τέσσερις τραυματίστηκαν σε επίθεση στην Ιταλία  από έναν 46χρονο Ιταλό, ο οποίος τους χτύπησε με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο του Ασάγκο, έξω από το Μιλάνο.

Ιταλία: Και η Γερουσία έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην Μελόνι

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση. Πρόκειται για μια γυναίκα και τέσσερις άνδρες – ηλικίας 28, 30, 40 και 80 ετών. Μεταξύ των τραυματιών είναι και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, Πάμπλο Μαρί, μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Οι ιταλικές αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας, υπογραμμίζοντας πως ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Πάμπλο Μαρί
Ο Πάμπλο Μαρί

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης πήρε ένα μαχαίρι από ράφι σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια τραυμάτισε πέντε πελάτες. Οι καραμπινιέροι τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στις φυλακές του Μιλάνου. Ο νεκρός είναι υπάλληλος του σούπερ μάρκετ.

Ιταλία: Έρευνα της οικονομικής αστυνομίας σε βάρος της Pfizer για φοροδιαφυγή

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.