ΗΠΑ: Επιχειρηματίας προσλαμβάνει μόνο πωλητές με γυμνασμένους κοιλιακούς

«Βροχή» αρνητικών σχολίων έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αμερικανός επιχειρηματίας, Άντι Έλιοτ που παραδέχθηκε ότι προσλαμβάνει στην εταιρεία του μόνο τους πωλητές που έχουν γυμνασμένους κοιλιακούς.

ΗΠΑ: Μεταμόσχευση νεφρού από γενετικά τροποποιημένο χοίρο σε εγκεφαλικά νεκρό ασθενή – Τι είναι η ξενομεταμόσχευση

Ο 43χρονος επιχειρηματίας έχει έκθεση αυτοκινήτων και απαιτεί όλοι οι εργαζόμενοι του να είναι γυμνασμένοι αν θέλουν να κρατήσουν την δουλειά τους. «Γυμνασμένους κοιλιακούς ή απολύεσαι. Αυτό λέω σε όλη την ομάδα μου. Εάν δεν έχεις γυμνασμένους κοιλιακούς δεν εργάζεσαι για εμάς», είπε ο Άντι Έλιοτ σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Ο επιχειρηματίας παραδέχθηκε ότι πολλοί θα διαφωνήσουν με τις προϋποθέσεις που βάζει για την πρόσληψη των εργαζομένων του αλλά δεν τον ενδιαφέρει. «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι σε αυτή την αίθουσα που είπαν ότι θα μηνύσουν την εταιρεία τους εάν τους έλεγε ότι πρέπει να έχουν γυμνασμένους κοιλιακούς. Γνωρίζουμε ότι θα κάνετε μήνυση. Αυτή η συζήτηση είναι για το 1% (σ.σ. των ανθρώπων). Δεν ήταν για εσάς», ανέφερε ο Άντι Έλιοτ.

ΗΠΑ: Αστυνομικός σκότωσε άνδρα που κρατούσε μαρκαδόρο – Τον πυροβόλησε μπροστά σε παιδί

Όπως ήταν φυσικό οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατηγόρησαν τον επιχειρηματία ότι προσπαθεί να προωθήσει μη ρεαλιστικά πρότυπα. «Αυτή είναι μία τρομερή νοοτροπία από την άποψη της φυσικής κατάστασης. Είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό του πληθυσμού που μπορεί να το πετύχει», ανέφερε ένας γυμναστής.

Άλλος σχολίασε ότι ο επιχειρηματίας είναι πολύ πιθανό να αποτύχει επαγγελματικά: «Η εταιρεία θα βουλιάζει επειδή πρέπει να πληρώνεις σε ανθρώπους έναν παράλογο μισθό για μία ‘’δεξιότητα’’ που δεν έχει καμία σχέση με την δουλειά τους».

ΗΠΑ: Πήγαν για σέλφι σε ράγες τρένου και έπαθαν ηλεκτροσόκ

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andy Elliott (@officialandyelliott)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ