ΗΠΑ: Πήγαν για σέλφι σε ράγες τρένου και έπαθαν ηλεκτροσόκ

Τρομακτικές είναι οι εικόνες ενός ζευγαριού στο Σικάγο των ΗΠΑ που έπαθε ηλεκτροπληξία σε ράγες τρένου καθώς προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφίες. Ο νεαρός άνδρας και η γυναίκα υπέστησαν σοβαρό τραυματισμό και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Μία παρέα νεαρών μπήκε στην περιοχή των γραμμών του τρένου παρά τις πινακίδες που προειδοποιούσαν για υψηλής τάσης γραμμές. Στο βίντεο που κυκλοφορεί στα διεθνή ΜΜΕ φαίνεται το ζευγάρι μαζί με έναν ακόμη φίλο τους να κάθονται στις γραμμές και να βγάζουν φωτογραφία.

Στη συνέχεια ο ένας ξαπλώνει πίσω και ακουμπάει την δεύτερη γραμμή και τότε ξεκινάει να τον χτυπάει το ρεύμα, που υπολογίζεται ότι φτάνει τα 600 volt. Τραβάει την γυναίκα που βρίσκεται δίπλα του καθώς φωνάζει από τους πόνους. Τότε και η νεαρή γυναίκα που πέφτει στις γραμμές και την χτυπάει και εκείνη το ρεύμα. Να σημειωθεί ότι αν ένας άνθρωπος δεχθεί περίπου 50 volt μπορεί να χάσει την ζωή του.

Οι φίλοι τους πανικοβάλλονται και προσπαθούν να τους βοηθήσουν χωρίς αποτέλεσμα. Το ζευγάρι μεταφέρθηκε από τα σωστικά συνεργεία στο νοσοκομείο. Ο άνδρας είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η νεαρή γυναίκα είχε ελαφρότερα τραύματα και είχε τις αισθήσεις της όταν έφτασαν οι διασώστες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ