Μητσοτάκης από την Τήνο: Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον

Στην Τήνο μαζί με την κόρη του Δάφνη βρέθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Δεκαπενταύγουστο και τον εορτασμό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Στο μήνυμά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουν σήμερα κάθε λόγο να είναι αισιόδοξοι για το μέλλον παρά τις δυσκολίες. Η χώρα έχει ξεπεράσει τη δεκαετή κρίση και μπορεί να ατενίζει το μέλλον με ελπίδα, που είναι συνυφασμένη με τη σημερινή ημέρα».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ειδική αναφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις «σε αυτές και αυτούς που φροντίζουν να είμαστε όλοι ασφαλείς και έδωσαν τη ζωή τους στην άνιση μάχη με την πύρινη λαίλαπα» τονίζοντας ότι «γνωρίζουν πάντα η πολιτεία θα βρίσκεται κοντά τους και θα τους στηρίζει».

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι «ήθελα ειδικά σήμερα να βρεθώ στην Τήνο 200 χρόνια μετά την εύρεση της θαυματουργής εικόνας» ενώ ολοκληρώνοντας τη δήλωσή του ευχήθηκε «σε όλους τους εορτάζοντες και εορτάζουσες όπως στην σύζυγό μου που γιορτάζει και αυτή, χρόνια πολλά.  Χρόνια πολλά σε κάθε Έλληνα όπου και αν βρίσκεται. Σήμερα γιορτάζει όλος ο Ελληνισμός και όλη η Ορθοδοξία».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από την ΕΡΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ