ΗΠΑ: Αστυνομικός σκότωσε άνδρα που κρατούσε μαρκαδόρο – Τον πυροβόλησε μπροστά σε παιδί

Τις σκηνές χάους που εκτυλίχθηκαν στο Ντένβερ των ΗΠΑ όταν αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε τον 36χρονο, Μπράντον Κόουλ δείχνει βίντεο.

ΗΠΑ: Πήγαν για σέλφι σε ράγες τρένου και έπαθαν ηλεκτροσόκ

Οι εικόνες προέρχονται από την κάμερα που φορούσε στην στολή της η αστυνομικός. Σύμφωνα με το τηλεφώνημα από γείτονα, ο 36χρονος είχε ρίξει από το αναπηρικό καροτσάκι τη σύζυγό του και κυνηγούσε τον έφηβο γιο του.

Οι αστυνομικοί έχουν σταματήσει τον 36χρονο και του ζητούν να παραδοθεί. Εκείνος φαίνεται να κρατάει κάτι στο χέρι του και να αρχίζει να κινείται προς το μέρος τους. Η αστυνομικός ενημερώνει το κέντρο ότι ο ύποπτος κρατάει μαχαίρι. Οι συνάδελφοι της τον προειδοποιούν να σταματήσει.

ΗΠΑ: Υπάρχουν 50% πιθανότητες το 2023 να είναι η πιο ζεστή χρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ

Τελικά ο 36χρονος πλησιάζει την αστυνομικό. Τότε ένας από τους συναδέλφους της τον χτυπάει με ρεύμα από το τέιζερ και εκείνη ανοίγει πυρ εναντίον του. Ακριβώς πίσω από τον 36χρονο υπάρχει ένα παιδί και μία γυναίκα που από τύχη δεν τραυματίστηκαν.

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι το «μαχαίρι» ήταν ένας μαρκαδόρος. Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Ντένβερ, Ρον Τόμας είπε ότι η αστυνομικός δεν είχε άλλη επιλογή από το να πυροβολήσει και πιθανότατα δεν είδε το παιδί και την γυναίκα που στέκονταν πίσω από τον 36χρονο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ