Ινδία: 25χρονος βίασε 5χρονο κορίτσι μέσα στην αμερικανική πρεσβεία στο Δελχί

Ένας 25χρονος συνελήφθη στο Δελχί κατηγορούμενος ότι βίασε ένα κορίτσι 5 ετών στους χώρους της αμερικανικής πρεσβείας.

Ο άνδρας συνελήφθη την Κυριακή όταν οι γονείς του παιδιού κατέθεσαν καταγγελία στην αστυνομία σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων PTI. Το κορίτσι που δέχθηκε την επίθεση το Σάββατο, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον βιασμό. Η οικογένειά της ζει στους χώρους της πρεσβείας όπου ο πατέρας της εργάζεται ως μέλος του προσωπικού καθαριότητας.

Ο κατηγορούμενος, ένας οδηγός, δεν είναι εργαζόμενος της πρεσβείας. Ωστόσο μένει στους χώρους της αφού ο πατέρας του εργάζεται εκεί και ανήκει στο προσωπικό της. Η αμερικανική πρεσβεία απασχολεί ντόπιους ως προσωπικό της,Οι οικογένειες του θύματος και του κατηγορουμένου γνωρίζονται καλά, σύμφωνα με τους ερευνητές που δήλωσαν στην εφημερίδα Hindustan Times ότι ο 25χρονος παρέσυρε το κορίτσι όταν την είδε να παίζει μόνη της έξω. Οι γονείς της εργάζονταν την ώρα της επίθεσης.

Όταν το παιδί επέστρεψε σπίτι, είπε στη μητέρα της τι συνέβη. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπως είπε η αστυνομία, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο δράστης ανακρίνεται σύμφωνα με τους αυστηρούς νόμους για την προστασία ανηλίκων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ