Φρίκη: Αποκεφάλισε τη γυναίκα του και περιέφερε το κεφάλι της ψάλλοντας τον εθνικό ύμνο

Φρίκη προκαλεί η εικόνα ενός Ινδού που κυκλοφορούσε στους δρόμους κρατώντας το κομμένο κεφάλι της γυναίκας του ψάλλοντας τον εθνικό ύμνο, σύμφωνα με αναφορές.

Ο 30χρονος Ακχιλές Ραουάτ και η επί δύο χρόνια σύζυγός του Ρατζανί είχαν μία έντονη λογομαχία το Σάββατο που κατέληξε σε τραγωδία, καθώς ο άνδρας επιτέθηκε στη σύζυγό του με αιχμηρό αντικείμενο, σύμφωνα με τους Hindustan Times.

Ο Ραουάτ περπάτησε περίπου ενάμιση χιλιόμετρο στους δρόμους της Ουτάρ Πράντες στα βόρεια της Ινδίας, κρατώντας το κεφάλι της 26χρονης γυναίκας του, προτού συλληφθεί.

“Βρήκαμε το όπλο στο σπίτι του κατηγορουμένου” τόνισε ο επικεφαλής της Αστυνομίας. Τρεις μήνες πριν το ζευγάρι απέκτησε ένα κοριτσάκι που πέθανε λίγες μέρες μετά τη γέννησή της λόγω ασθένειας, όπως είπε ο αρμόδιος της Αστυνομίας. Το θύμα ζούσε στο σπίτι των γονιών της μετά τον θάνατο της κόρης της και ο άνδρας κατάφερε νατη φέρει πίσω στο σπίτι τους τέσσερις μέρες πριν από το έγκλημα. Ο αδερφός της Ρατζανί είπε: “Αμφιβάλλω αν η κόρη της Ρατζανί πέθανε από φυσικά αίτια. Η οικογένεια του Ακχιλές πρέπει να είχε κάποιον ρόλο στον θάνατό της”.

Ο Ραουάτ κατηγορείται για φόνο ενώ η αστυνομία τον ανακρίνει για να μάθει το κίνητρο και τον τρόπο που σκότωσε τη σύζυγό του.

Πηγή: nypost.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ