Η ξεχωριστή πρόταση γάμου του Αυστραλού Πρέσβη στο Παρίσι που έκανε στον σύντροφό του – ΒΙΝΤΕΟ

Παρίσι, της Μαρίας Δεναξά

Για να γιορτάσει την αναγνώριση του γάμου των ομοφυλοφίλων από το κοινοβούλιο της Αυστραλίας, ο Μπρεντάν Μπερν, ο Αυστραλός Πρέσβης στο Παρίσι έκανε πρόταση γάμου από το twitter στον σύντροφο του.

Με φόντο τον Πύργο του Άιφελ, και εμφανώς αγχωμένος, ο Αυστραλός Πρέσβης κοιτώντας την κάμερα λέει: “Ως πρέσβης της Αυστραλίας στη Γαλλία, θα πρέπει να θέσω τα θεμέλια των σχέσεων μεταξύ της χώρας μου, της Αυστραλίας και της Γαλλίας. Για παράδειγμα, μέσω αυτής της συμφωνίας για το ελεύθερο εμπόριο και ένα συμβόλαιο για υποβρύχια. Σήμερα, που η Αυστραλία αναγνώρισε τον γάμο για όλους, είναι η σειρά μου τώρα. Η σειρά μου να επικυρώσω την δικιά μου σχέση με τον σύντροφο μου επί 11 χρόνια, τον Τομά.

Δεν γνωρίζει τι πάω να κάνω τώρα. Είναι ένα απλό ερώτημα για μένα να σε ρωτήσω. Είμαι έτοιμος να θέσω το ερώτημα και θα δούμε…”

Αμέσως μετά, ο Πρέσβης κατευθύνεται στο γραφείο του συντρόφου του. Χτυπάει την πόρτα και μπαίνει μέσα, όπου ο Τομά εργάζεται στο γραφείο του.

Γυρνάει και κοιτάζει έκπληκτος τον Πρέσβη, ο οποίος ακούγεται να λέει: “Tομά, είμαστε μαζί εδώ και 11 χρόνια και από τη στιγμή που το κοινοβούλιο της Αυστραλίας επικύρωσε τον γάμο για όλους…συγνώμη, αλλά είμαι λίγο νευρικός… θα ήθελα να σου θέσω μια ερώτηση: Θα μου κάνεις τη χαρά να με παντρευτείς; Ελπίζω να έχω θετική απάντηση…”

Τομά: Ναι

Ο Τομά σηκώνεται από την καρέκλα του και αγκαλιάζει τον Πρέσβη.

Δείτε το βίντεο που δημοσιοποίησε ο Αυστραλός Πρέσβης στο Παρίσι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ