Η αστυνομία του Λας Βέγκας εντόπισε ύποπτα UFO – Οι κάτοικοι ισχυρίζονται ότι βλέπουν εξωγήινους

Πλάνα με κάμερα από το Μητροπολιτικό Τμήμα του Λας Βέγκας απεικονίζουν ένα ύποπτο UFO να πετάει στον νυχτερινό ουρανό ενώ λίγα λεπτά πριν ένας κάτοικος της περιοχής είχε τηλεφωνήσει για να αναφέρει ότι κάτι «100% όχι ανθρώπινο» είχε πέσει στην ιδιοκτησία του.

X Files: «Δεν είμαστε μόνοι» – Πρώην αξιωματούχος λέει ότι οι ΗΠΑ έχουν άθικτα UFO εδώ και δεκαετίες

Όπως ανέφερε το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι 8 News Now, η κάμερα ενός αξιωματικού του Λας Βέγκας κατέγραψε το άγνωστο αντικείμενο περίπου στις 23:50 στις 30 Απριλίου και, σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Μετεωριτών, τα φώτα του φαίνονταν μέχρι τη Γιούτα και την Καλιφόρνια.

Περίπου 39 λεπτά μετά, ένας άλλος άνδρας — που ζει περίπου 80 μίλια από την Περιοχή 51 — τηλεφώνησε στο 911, λέγοντας ότι υπήρχαν δύο άγνωστες οντότητες στην αυλή του, αφού ο ίδιος και η οικογένειά του είδαν ένα παρόμοιο αντικείμενο να πέφτει από τον ουρανό στην ιδιοκτησία τους.

NASA: Τι αποκαλύφθηκε στην πρώτη δημόσια συνεδρίαση για τα UFO – Οι 800 «μυστηριώδεις» υποθέσεις

“Υπάρχει κάτι που έχει ύψος 2,4 μέτρα δίπλα του και ένα άλλο ον είναι μέσα… και έχει μεγάλα μάτια και μας κοιτάζει — και είναι ακόμα εκεί”, είπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στην αστυνομία, σύμφωνα με το ηχητικό που έλαβε το τηλεοπτικό κανάλι.

NASA: «Χρειάζονται καλύτερα δεδομένα» είπαν οι επιστήμονες στην ιστορική συνεδρίαση για τα UFO – ΒΙΝΤΕΟ

«Στην αυλή μου. Ορκίζομαι στον Θεό, αυτό δεν είναι αστείο, αυτό είναι πραγματικότητα — είμαστε τρομοκρατημένοι», πρόσθεσε.

«Είναι πολύ ψηλοί. Είναι 2,5 έως 3 μέτρα. Μας φαίνονται σαν εξωγήινοι. Μεγάλα μάτια. Έχουν μεγάλα μάτια. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Και μεγάλο στόμα. Έχουν λαμπερά μάτια και δεν είναι άνθρωποι. Δεν είναι άνθρωποι, 100%», ισχυρίστηκε.

Οι αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν ήταν τρομοκρατημένοι όπως αποκαλύπτει το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες σώματος.

«Είμαι τόσο νευρικός αυτή τη στιγμή», είπε ένας αξιωματικός. «Έχω πεταλούδες στο στομάχι, αδερφέ – είδα ένα πεφταστέρι και τώρα αυτοί οι άνθρωποι λένε ότι υπάρχουν εξωγήινοι στην αυλή τους» τονίζει άλλος.

Δύο μη ανθρώπινες οντότητες εθεάθησαν σε μια ιδιοκτησία του Λας Βέγκας, ισχυρίζονται μάρτυρες – KLAS

Αφού οι πρώτοι ανταποκριτές έψαξαν την περιοχή και πήραν συνέντευξη από άλλους μάρτυρες, δεν υπήρχαν νέες πληροφορίες.

«Δεν πιστεύω σε αυτό, αλλά με αυτό που είδα αυτή τη στιγμή, το πιστεύω», είπε ένας μάρτυρας στην αστυνομία.

Οι αρχές επιβολής του νόμου συνέχισαν να ερευνούν το ακίνητο για μέρες μετά το υποτιθέμενο παραφυσικό περιστατικό, αλλά το τμήμα έκτοτε έκλεισε την υπόθεση, σύμφωνα με το 8 News Now.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ