Αίγυπτος: Καρχαρίας τρώει ζωντανό 23χρονο Ρώσο – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας καρχαρίας τίγρης σκότωσε έναν Ρώσο που κολυμπούσε σε μια παραλία στην Αίγυπτο, η οποία ήταν γεμάτη κόσμο την Πέμπτη (8/6). Οι λουόμενοι κατέγραψαν στα κινητά τους τις εικόνες σοκ, ενώ ο άνδρας φωνάζει βοήθεια.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, ο πατέρας του 23χρονου ήταν στην παραλία και είδε τον γιο του να δέχεται την επίθεση του καρχαρία.

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και φαίνεται να δείχνει αναταραχή στο νερό καθώς ο άνδρας σύρεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας από τον καρχαρία, ενώ τρομαγμένοι θεατές ουρλιάζουν για βοήθεια. Και ο άνδρας φωνάζει βοήθεια και κουνά τα χέρια του, αλλά όταν οι ναυαγοσώστες φτάνουν είναι ήδη αργά.

«Τώρα τρώει τα λείψανά του», ακούγεται να λέει ένας λουόμενος που κινηματογράφησε το περιστατικό.

Το υπουργείο Περιβάλλοντος της Αιγύπτου ανέφερε στο Facebook ότι ένας καρχαρίας τίγρης ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο του άνδρα κοντά στο ξενοδοχείο Elysees Dream Beach στο δημοφιλές αιγυπτιακό θέρετρο Χουργκάντα.

Ο γενικός πρόξενος της Ρωσίας στη Χουργκάντα, Βίκτορ Βοροπάγιεφ, δήλωσε στο τοπικό πρακτορείο ειδήσεων TASS ότι το θύμα είναι ο 23χρονος Ρώσος με το όνομα Βλαντίμιρ Ποπόφ», λέγοντας ότι δεν ήταν τουρίστας, αλλά ζούσε στην Αίγυπτο για αρκετούς μήνες.

Η κοπέλα του Ποπόφ φέρεται να κατάφερε να ξεφύγει από το νερό αλώβητη.

«Συνέβη σε ένα δευτερόλεπτο. Οι διασώστες αντέδρασαν πολύ γρήγορα. Για κάποιο λόγο ένιωσα αμέσως ότι ήταν καρχαρίας. Πήδηξα αμέσως και άρχισα να φωνάζω: «Καρχαρίες, καρχαρίες! Σώσε τον εαυτό σου!’ Κανείς δεν κατάλαβε τι γινόταν», είπε ένας μάρτυρας στο ρωσικό σταθμό REN-TV .

Καρχαρίας

«Είναι τρομερό πράγμα, τα λείψανα αυτού του άνδρα είναι εκεί. Τρέμω. Μπροστά στα μάτια μου, ο καρχαρίας έφαγε αυτόν τον τύπο. Νομίζω ότι χρειάζομαι ένα ποτό. Νιώθω πολύ άσχημα», είπε μια γυναίκα στο κανάλι Telegram Baza.

Οι αρχές λένε ότι ο καρχαρίας αιχμαλωτίστηκε και μεταφέρθηκε σε εργαστήριο «για εξέταση και όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για τον προσδιορισμό των πιθανών αιτιών της επίθεσης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ