Γκάμπι Πετίτο: Νέες φωτογραφίες της με τον Μπράιαν Λόντρι λίγες μέρες πριν από τον θάνατό της

Νέες φωτογραφίες έρχονται στη δημοσιότητα, όπου απεικονίζονται η Γκάμπι Πετίτο και ο Μπράιαν Λόντρι στο εθνικό πάρκο της Γιούτα.

Είναι λίγες εβδομάδες πριν από την εξαφάνιση της Γκάμπι στη διάρκεια του ταξιδιού με αυτοκίνητο μαζί με τον αρραβωνιαστικό της.

Αυτές φέρεται να είναι οι τελευταίες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού.

Γκάμπι Πετίτο Μπράιαν Λόντρι
Η Γκάμπι Πετίτο με τον Μπράιαν Λόντρι στο πάρκο της Γιούτα

Γκάμπι και Μπράιαν βρίσκονται στο “Delicate Arch” του πάρκου, στις 10 Αυγούστου,  μόλις δύο ημέρες  πριν τους σταματήσει η αστυνομία της Γιούτα έξω από το πάρκο, έπειτα από αναφορές για ενδοοικογενειακό περιστατικό που αφορούσε αυτούς τους δύο.

Γκάμπι Πετίτο Μπράιαν Λόντρι
Η Γκάμπι Πετίτο με τον Μπράιαν Λόντρι στο πάρκο της Γιούτα

Ο άνθρωπος που έβγαλε τις φωτογραφίες αυτές, είπε στην Post: “Ξεχώριζαν γιατί είχαν το ύφος του περιηγητή και θυμάμαι ότι ζήλεψα λίγο γιατί έμοιαζαν ενθουσιασμένοι. Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε τη σύζυγό μου και εμένα να περπατάμε στην κορυφή με τον Μπράιαν και την Γκάμπι να βρίσκονται κάτω”.

Γκάμπι Πετίτο Μπράιαν Λόντρι
Η Γκάμπι Πετίτο με τον Μπράιαν Λόντρι στο πάρκο της Γιούτα

Εκείνος φορά ένα καπέλο” είπε ο άνδρας που πρόσθεσε ότι ο Λόντρι του έδωσε συμβουλές πώς να περπατήσουν στην απότομη πλαγιά και αργότερα “αντάλλαξαν ένα φιλικό νεύμα” καθώς τα δύο οχήματά τους προσπερνούσε το ένα το άλλο.

Γκάμπι Πετίτο Μπράιαν Λόντρι
Η Γκάμπι Πετίτο με τον Μπράιαν Λόντρι στο πάρκο της Γιούτα

Στο μεταξύ, το FBI ανακοίνωσε ότι τα ανθρώπινα λείψανα που βρέθηκαν σε πάρκο στη Φλόριντα την Τετάρτη, ανήκουν στον Μπράιαν Λόντρι.

Σύμφωνα με το FBI, “σύγκριση των στοιχείων από την οδοντοστοιχία του Λόντρι επιβεβαίωσαν ότι τα λείψανα που εντοπίστηκαν, ανήκουν σ’ αυτόν”.

Γκάμπι Πετίτο Μπράιαν Λόντρι
Η Γκάμπι Πετίτο με τον Μπράιαν Λόντρι

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη, βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα σε ερημική περιοχή της Φλόριντα, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC, επικαλούμενο έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο των υπηρεσιών επιβολής του νόμου.

Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Σαρασότα κλήθηκε στο περιβαλλοντικό πάρκο Myakkahatchee Creek, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η έρευνα για τον Λόντρι, είχε αναφέρει εκπρόσωπος Τύπου του γραφείου.

Γκάμπι Πετίτο λείψανα Λόντρι
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον Μπράιαν Λόντρι

Η Γκάμπι είχε θεαθεί τελευταία φορά στις 26 Αυγούστου, ενώ η σορός της εντοπίστηκε στις 19 Σεπτεμβρίου κοντά σε κάμπινγκ στο δυτικό Γουαϊόμινγκ. Σύμφωνα με ιατροδικαστή, ήταν θύμα στραγγαλισμού.

Από τότε ξεκίνησε ένα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του μόνου προσώπου ενδιαφέροντος σχετικά με την υπόθεση, του Μπράιαν Λόντρι.

Τα λείψανα του Λόντρι εντοπίστηκαν μέσα στο πάρκο Myakkahatchee Creek Environmental Park στο καταφύγιο, όπως είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Νορθ Πορτ. Οι γονείς του Λόντρι είχαν πει ότι ο γιος τους είχε φύγει για πεζοπορία στο καταφύγιο αυτό στις 13 Σεπτεμβρίου, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Γκάμπι Πετίτο Λόντρι λείψανα
Η ανακοίνωση του FBI για τα λείψανα του Μπράιαν Λόντρι

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας τόνισε ότι τα λείψανα του Λόντρι βρέθηκαν νωρίς την Τετάρτη το πρωί μαζί με ένα σακίδιο και ένα σημειωματάριο που ανήκαν στον Λόντρι. Τα λείψανά του αποτελούνταν κυρίως από οστά έπειτα από εβδομάδες αποσύνθεσης και έκθεσης στην άγρια ζωή.

Γκάμπι Πετίτο Λόντρι λείψανα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ