Γερμανία: Θρίλερ με το πτώμα αγοριού στον βυθό του Δούναβη – Βρέθηκε τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο

Θρίλερ με νεκρό αγόρι που βρέθηκε στον Δούναβη, κοντά στο Grossmehring στην Γερμανία. Το πτώμα του παιδιού εντοπίστηκε στις 19 Μαΐου 2022 όμως η γερμανική αστυνομία δεν μπόρεσε να προχωρήσει στην ταυτοποίησή του με αποτέλεσμα να ζητήσει από την Interpol  να εκδώσει «Μαύρη Ειδοποίηση».

Πρόκειται για διεθνείς ειδοποιήσεις που χρησιμοποιούνται για τη συλλογή πληροφοριών σχετικών με πτώματα αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Το αγόρι, το οποίο εκτιμάται ότι ήταν ηλικίας μεταξύ 5 και 6 ετών, εντοπίστηκε νεκρό, τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο, μαζί με μια πλάκα πεζοδρομίου. Άγνωστο παραμένει το πόσο καιρό βρισκόταν το πτώμα στον βυθό.

Το αγόρι είχε ύψος περίπου 1,10 μ., ζύγιζε 15 κιλά και είχε καστανά μαλλιά και ομάδα αίματος “0”.

Για να διευρυνθεί η έρευνα, και κατόπιν αιτήματος των γερμανικών αρχών, η Interpol κυκλοφόρησε ανακοίνωση στις 195 χώρες – μέλη του Οργανισμού.

Ο Jurgen Stock, γενικός γραμματέας της Ιντερπόλ, δήλωσε: «Μέσω αυτής της μαύρης ανακοίνωσης, η Ιντερπόλ καλεί την παγκόσμια κοινότητα επιβολής του νόμου να διασταυρώσει τις βάσεις δεδομένων και να κοιτάξει τις ανοικτές ή ανεξιχνίαστες υποθέσεις». «Κάποιος, κάπου, γνωρίζει κάτι για αυτό το αγόρι και είναι σημαντικό να δημοσιοποιηθούν ορισμένες λεπτομέρειες».

Ο αξιωματικός τονίζει πως: «Είτε ήταν θύμα εμπορίας, απαγωγής ή βίας, είμαστε αποφασισμένοι να κινητοποιήσουμε όλες τις αστυνομικές δυνατότητες της Ιντερπόλ για να τον εντοπίσουμε και να βοηθήσουμε τους ερευνητές να ρίξουν φως στο θάνατό του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ