Φρίκη στο Τέξας: Μητέρα κακοποιούσε σεξουαλικά την 10χρονη κόρη της – Η πρόταση σε εγκληματία

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως μια μητέρα από το Τέξας κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση της 10χρονης κόρης της, ενώ φέρεται να σχεδίαζε να συμπεριλάβει στις άρρωστες πράξεις και έναν γνωστό για σεξουαλικά εγκλήματα άνδρα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Elizabeth Spaeth, 37 ετών, συνελήφθη τον περασμένο μήνα αφού ομολόγησε ότι έκανε σεξ με την ανήλικη κόρη της σε «πολλές περιπτώσεις», αναφέρει το San Antonio Express News.

Ο αρραβωνιαστικός της, Garrett Andrew Bailey, 35 ετών, κατηγορήθηκε επίσης για την σεξουαλική κακοποίηση παιδιού την Τετάρτη (11/10), αφού η Spaeth είπε στην αστυνομία ότι του έδωσε την άδεια να κακοποιήσει την κόρη της σε τουλάχιστον τρεις διαφορετικές περιπτώσεις. Η αστυνομία ανέφερε ότι μαζί με το ζευγάρι, συνέλαβε και τον σεσημασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα Jarrod Kirkus, 40 ετών, αφού μηνύματά του στο Snapchat αποκάλυψαν ότι η Spaeth είχε επικοινωνήσει μαζί του για να κακοποιήσει την κόρη της. Μάλιστα τους είχε άφησε στο σπίτι της μόνους.

Elizabeth-Spaeth
Πηγή:Live Oak Police Department

Το κουβάρι αυτής της ανατριχιαστικής υπόθεσης ξεκίνησε να ξετυλίγεται όταν την 1η Αυγούστου η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήση από ένα συγκρότημα διαμερισμάτων. Μέσα σε ένα από τα διαμερίσματα, η αστυνομία βρήκε τον Kirkus μόνο με το 10χρονο παιδί, με τον άνδρα να τίθεται υπό κράτηση βάσει εντάλματος για διανομή παιδικής πορνογραφίας.

Είχε προηγουμένως καταδικαστεί για εγκληματική παρότρυνση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, επιβαρυμένη σεξουαλική επίθεση και κατοχή παιδικής πορνογραφίας, σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου της κομητείας Bexar. Όταν οι αστυνομικοί συνειδητοποίησαν ότι δεν υπήρχε καμία σχέση μεταξύ του Kirkus και του παιδιού, η έρευνά τους, τους οδήγησε στην Spaeth, η οποία στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι κανόνισε τη συνάντηση μεταξύ της κόρης της και του δράστη.

Jarrod-Kirkus
Πηγή:Live Oak Police Department

Ενώ βρισκόταν υπό κράτηση η μητέρα, φέρεται να ομολόγησε ότι έκανε πολλές φορές σεξ με την κόρη της και ότι επικοινώνησε με τον Kirkus στο Snapchat για να του προτείνει να συμμετάσχει στην κακοποίηση του παιδιού, στην οποία πρόταση ο άνδρας απάντησε θετικά, όπως φαίνεται από την ένορκη κατάθεση.

Ο αρραβωνιαστικός της μητέρας ομολόγησε ότι είχε συμμετάσχει στην κακοποίηση και ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το κορίτσι μία φορά χωρίς την παρουσία της μητέρας. Με βάση την ένορκη κατάθεση ο άνδρας ξεκίνησε να κακοποιεί σεξουαλικά το παιδί από την ηλικία των 8 ετών. Από την ημέρα που συνελήφθη η μητέρα το 10χρονο κορίτσι και ένα ακόμη παιδί απομακρύνθηκαν από το σπίτι.

Η μητέρα και ο αρραβωνιαστικός της κατηγορήθηκαν για συνεχή σεξουαλική επίθεση κατά παιδιού, κακούργημα πρώτου βαθμού και άλλες κατηγορίες κακουργημάτων. Ο Kirkus κατηγορήθηκε για κατοχή πορνογραφίας με πρόθεση προώθησής της.

garrett-bailey
Πηγή:Live Oak Police Department

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ