Foo Fighters: Σε τι οφείλεται ο θάνατος του ντράμερ -Οι πρώτες πληροφορίες

Σοκ στην παγκόσμια μουσική σκηνή από τον θάνατο του 50χρονου ντράμερ των Foo Fighters, Τέιλορ Χόκινς στην πρωτεύουσα της Κολομβίας, Μπογκοτά.

Την είδηση επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του το διάσημο αμερικανικό συγκρότημα της ροκ μουσικής, που βρισκόταν στην Κολομβία για συναυλία. “Η οικογένεια των Foo Fighters είναι συντετριμμένη από την τραγική και πρόωρη απώλεια του αγαπητού μας Τέιλορ Χόκινς” έγραψε η ομάδα του Ντέιβ Γκρολ, πρώην ντράμερ των Nirvana, χωρίς να διευκρινίσει την αιτία ή τις περιστάσεις του θανάτου.

Η αστυνομία της Κολομβίας είπε ότι ο θάνατος του Χόκινς σε δωμάτιο ξενοδοχείου ενδέται να οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών, μια που ο ντράμερ είχε ιστορικό. Σε ανακοίνωσή της η μητροπολιτική αστυνομία της Μπογκοτά, την οποία δημοσίευσαν αρκετές εφημερίδες της Κολομβίας, ανέφερε πως “η αιτία του θανάτου δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη. Σύμφωνα με τους οικείους του, ο θάνατος μπορεί να οφείλεται στη χρήση ναρκωτικών”.

Σύμφωνα με αναφορές, το προσωπικό του ξενοδοχείου όπου βρέθηκε νεκρός, κάλεσαν ασθενοφόρο καθώς ο Χόκινς είχε πόνους στο στήθος αλλά είχε πεθάνει μέχρι να φτάσει το παραϊατρικό προσωπικό.Οι Foo Fighters αναμενόταν να δώσουν συναυλία στην πρωτεύουσα της Κολομβίας.

Ο Χόκινς που ήταν πατέρας δύο έφηβων παιδιών είχε μιλήσει για τα ναρκωτικά και τη μάχη του χρόνια πριν από αυτό που το συγκρότημα χαρακτήρισε τον τελευταίο και τραγικό χαμό του.

Να σημειωθεί ότι τέσσερα χρόνια αφού μπήκε στους Foo Fighters, ο Χόκινς έκανε υπερβολική δόση ηρωίνης και κατέληξε σε κώμα το 2001. Ο ίδιος είχε πει ότι το είχε παρακάνει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ