Έξαλλοι ο Χάρι και η Μέγκαν—Τα παιδιά τους δεν θα λάβουν τίτλους HRH

Ο Χάρι και η Μέγκαν είναι θυμωμένοι καθώς φαίνεται πως τα παιδιά τους – ο Άρτσι και η Λίλιμπετ- δεν θα λάβουν βασιλικούς τίτλους όταν διοριστούν Πρίγκιπας και Πριγκίπισσα από τον Κάρολο. Σύμφωνα με πληροφορίες της Dailymail, τα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν δεν θα λάβουν το καθεστώς HRH από τον βασιλιά Κάρολο Γ’.

Ο Άρτσι, τριών ετών, και η Lilibet, ενός, αναμένεται να γίνουν επίσημα πρίγκιπας και πριγκίπισσα στο εγγύς μέλλον, καθώς ο Κάρολος συμφώνησε να εκδώσει ένα Letters Patent για την παραχώρηση των τίτλων.

Αλλά μετά από τεταμένες συνομιλίες μεταξύ του νέου Βασιλιά τις τελευταίες ημέρες, οι Sussexes είναι «έξαλλοι» που τα παιδιά τους δεν θα λάβουν επίσης τίτλους HRH.

Ο Χάρι και η Μέγκαν λέγεται ότι τόνισαν ότι οι κόρες του πρίγκιπα Άντριου, Βεατρίκη και Ευγενία, έχουν καθεστώς HRH, παρόλο που δεν εργάζονται ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Μια πηγή είπε στη Sun: «Ο Χάρι και η Μέγκαν ανησυχούσαν για το ζήτημα της ασφάλειας και το να είναι πρίγκιπας και πριγκίπισσα τους δίνει το δικαίωμα να έχουν ορισμένα επίπεδα βασιλικής ασφάλειας. Υπήρξαν πολλές συζητήσεις την περασμένη εβδομάδα. Έχουν μείνει στο ότι ο Archie και η Lilibet θα είναι πρίγκιπας και πριγκίπισσα. Ήταν αμείλικτοι από τότε που πέθανε η βασίλισσα. Αλλά έχουν μείνει έξαλλοι που ο Archie και η Lilibet δεν μπορούν να πάρουν τον τίτλο HRH» περιγράφεται.

«Αυτή είναι η συμφωνία — μπορούν να είναι πρίγκιπας και πριγκίπισσα αλλά όχι HRH επειδή δεν εργάζονται ως μέλη της βασιλικής οικογένειας» διευκρινίζει πηγή..

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ