Eurovision 2019: Αυτά είναι τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού – ΒΙΝΤΕΟ

O 64ος διαγωνισμός της Eurovision φιλοξενείται φέτος, στο Τελ Αβίβ. Ο χώρος που θα φιλοξενήσει τη μεγάλη διοργάνωση είναι το International Covention Center (ICC) το οποίο χωράει 10.000 άτομα. Οι 41 συμμετοχές της 64ης Eurovision 2019 που θα διεξαχθεί στις 14, 16 και 18 Μάιου στο Τελ Αβίβ, είναι πλέον όλες γνωστές και ήδη οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν τα αποτελέσματα σχετικά με τις πρώτες θέσεις των χωρών.Το μεγάλο φαβορί σύμφωνα με πολλές εταιρίες στοιχημάτων είναι η Ολλανδία. Ο Duncan Laurence, θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Arcade» και μαζί με τον τραγουδιστή, στο Τελ Αβίβ θα ταξιδέψει και η Ilse De Lange που εκπροσώπησε τη χώρα, πριν από 5 χρόνια, ως μέλος των The Common Linnets και κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Δεύτερη θέση -για την ώρα- καταλαμβάνει η Ρωσία. Ο Sergey Lazarev θα εκπροσωπήσει για δεύτερη φορά μετά το 2016 την πατρίδα του στην φετινή Eurovision.Το τραγούδι έχει τον τίτλο «Scream» και είναι δυναμική μπαλάντα, για τη σύνθεση της οποίας επιστρατεύτηκε η Συμφωνική Ορχήστρα της Μόσχας.

Στην τρίτη θέση συναντάμε τη Σουηδία. Τη Σουηδία θα εκπροσωπήσει o John Lundvik με το «Too Late For Love».

Αμέσως μετά βρίσκουμε την Ελβετία. Είναι η πρώτη χρονιά μετά από αρκετά χρόνια που η Ελβετία δεν έκανε εθνικό τελικό για να βρει τον εκπρόσωπό της για την Eurovision και έκανε απευθείας ανάθεση. Ο τυχερός που θα βρεθεί στο Τελ Αβίβ για να εκπροσωπήσει την Ελβετία στον μουσικό διαγωνισμό είναι ο Luca Hänni με το τραγούδι «She got me».

Εννοείται πως από την πρώτη δεκάδα δεν θα μπορούσε να λείπει η Ιταλία, με εκπρόσωπο τον Mahmood και το τραγούδι Soldi.

Και όπως ήδη σας έχουμε πληροφορήσει δυο θέσεις στην δεκάδα στις στοιχηματικές εταιρίες καταλαμβάνουν η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα και το «Better Love»και η Κύπρος με την Τάμτα και το τραγούδι «Replay».

Πηγή: gossip-tv.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ