Επεισοδιακή πτήση: Άνδρας αυτοϊκανοποιήθηκε τουλάχιστον τέσσερις φορές – Σε σοκ η γυναίκα που καθόταν δίπλα του

Σε 48 ημέρες φυλάκιση καταδικάστηκε άνδρας στις ΗΠΑ, ο οποίος κατηγορείται ότι αυτοϊκανοποιήθηκε τουλάχιστον τέσσερις φορές στη διάρκεια πτήσης μπροστά σε γυναίκα συνεπιβάτιδα.

Σύμφωνα με την ποινική καταγγελία που έλαβε το The Daily Beast, ο 34χρονος Αντόνιο Σέροντ ΜακΓκάριτι κατέβασε το παντελόνι του λίγο μετά την απογείωση της πτήσης της Southwest από το Σιάτλ με προορισμό το Φοίνιξ, τον Απρίλιο, και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται, σύμφωνα με το γραφείο του Εισαγγελέα της Περιφέρειας της Αριζόνα.

Ο άνδρας από το Άρλιγκτον του Τέξας δήλωσε ένοχος την περασμένη εβδομάδα για άσεμνες, χυδαίες ή απρεπείς πράξεις ενώ βρισκόταν σε αεροσκάφος, δήλωσαν οι εισαγγελείς την Τρίτη και καταδικάστηκε σε 48 ημέρες φυλάκιση αλλά και σε ένα έτος αναστολής μετά την παραδοχή της ενοχής του.

αεροσκάφος Southwest

Ο ΜακΓκάριτι καθόταν δίπλα σε μια γυναίκα στη διάρκεια της πτήσης όταν εξέθεσε τον εαυτό του, λίγο μετά την απογείωση, σύμφωνα με την καταγγελία.  Η γυναίκα άρχισε να βγάζει φωτογραφίες του ΜακΓκάριτι, ο οποίος φέρεται να χρησιμοποίησε και τα δύο του χέρια για να χαρίσει απόλαυση στον εαυτό του επί μία ώρα, προτού αποκοιμηθεί, σύμφωνα με το Daily Beast.

Τότε, η γυναίκα ενημέρωσε μέλος του πληρώματος για την αρρωστημένη δράση του συνεπιβάτη της και την μετέφεραν σε άλλη θέση.

Ο ίδιος είπε στους ντετέκτιβ του FBI ότι πριν αυτοϊκανοποιηθεί, ρώτησε τη συνεπιβάτιδά του και αυτή σήκωσε τα χέρια στον αέρα και είπε “κανένα πρόβλημα”. Όπως σημείωσε ο ΜακΓκάριτι, θεώρησε την απάντησή της κάπως “kinky” και συμπέρανε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα να κατεβάσει το παντελόνι του και να αυτοϊκανοποιηθεί, κάτι που έκανε τουλάχιστον τέσσερις φορές.

Southwest σύλληψη

Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας Southwest είπε στην Daily Beast ότι απαγόρευσε διά βίου από τις πτήσεις της τον ΜακΓκάριτι.

“Στις 2 Απριλίου λάβαμε αναφορές για ανάρμοστη συμπεριφορά από πελάτη στην πτήση 3814 από το Σιάτλ στο Φοίνιξ. Η κατάσταση αναφέρθηκε στα μέλη του προσωπικού στη διάρκεια της πτήσης και ο κυβερνήτης επικοινώνησε με τις Αρχές ώστε να υπάρχουν αξιωματικοί την ώρα της προσγείωσης. Αμέσως καταχωρίσαμε τον επιβάτη στη λίστα των αποκλεισμένων, κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον διά βίου αποκλεισμό του από τις πτήσεις της Southwest”.

Η φωτό από το Reuters

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ